Kuka?

Janina


Raitista ilmaa rakastava, meditaatiosta rauhoittuva ja pitkiä kävelyjä päivittäin itselleen salliva, koiria kouluttava joogaopettaja.
Pöytälaatikkokirjailija joka kirjoittaa tilauksesta myös muille, mutta vain silloin kun annetut raamit eivät ole liian rajoittavat. Rapu-horoskooppinsa mukaisesti osaa luoda ympärilleen rauhallisen ja kodinomaisen tunnelman sekä hoivaa mielellään muita. Elementtinsä kuun mukaisesti intuitiivinen, herkkä ja tunteella elävä.

“Kerään muistikirjoja, olen beagle mom eli perheeseen kuuluu kahden aikuisen bonuslapsen lisäksi mies ja kaksi alati huomiota vaativaa beagleä. Sydäntäni lähellä ovat myös hevoset, rakastan hyvää ruokaa ja liikutun aidoista kohtaamisista sekä pienistä luonnon ihmeistä. Kuplin ilosta kun saan kahlata koirien kanssa joessa, bongata värikkäitä sudenkorentoja tai leikkiä aarteenmetsästystä rannalla aikaisin aamulla.
Muilla mailla retkeilen erityisen mielelläni kirjakaupoissa ja lukeminen onkin kirjoittamisen lisäksi minulle parasta palautumista. Tunnen olevani oikealla polulla jokaisen joogatunninjälkeen ja joogasaralla opintoni jatkuvat. Samalla kun on jo valmis, onkin aivan kesken ja vasta alussa. Jooga on myös hyväksyntä ikuiselle opiskelulle ja keskeneräisyydelle, elämäntapa.”

Lounge

Kuvastaa kiireetöntä olotilaa jossa on on hyvä olla ja oleskella. Turvallista tulla nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin on, aitona itsenään. Arvostettuna asiakkaana mutta ennen kaikkea ihmisenä. Joskus tila muodostuu kotikeittiöön tomaattikeiton äärelle, usein joogamatolle nurmikolle tai rantahiekalle. Loungen mielentilan löytää myös vuorten välissä olevasta eväshetkestä tai illan hämärtyessä tarot-korttien pariin yhdessä kerääntyessä.

Uskon että kehomme, niin kuin mielemmekin, tietyllä tavalla varastoi käsittelemättömät asiat ja ajatukset. Tunnetilojen tunnistaminen, kehoviestien kuuntelu ja niiden ymmärtäminen on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jooga on ollut itselleni suorastaan hengenpelastus, ja ainakin hengityksen pelastus! Ilolla ja innolla opiskelen koko ajan lisää, ihmisistä ja ihmisyydestä. Opin jokaisesta joogahetkestä, patikointiretkestä, kohtaamisesta myös itse. Kiitos kun olet mukana.

Nähdään pian!
Janina