Missä?

Málagan provinssissa, Coínissa ja Marbellassa.
Tarjoan jooga- ja muita hyvinvointipalveluja sekä Coínissa jossa asun, että entisessä kotikaupungissani Marbellassa.
Pidän joogatunteja myös Zoomin kautta.

Coín sijaitsee sisämaassa noin puolen tunnin ajomatkan päässä Málagasta.
Marbella meren rannalla noin 45 minuutin ajomatkan päässä Málagan lentokentältä.
Marbellan lomaohjelmat pääosin Marbellan keskustasta 8km päässä, Nueva Andalucíassa, kuuluisan Puerto Banus huvivenesataman kupeessa.

Coín on pieni espanjalainen kaupunki jossa voi rauhassa tutustua paikalliseen elämäntapaan ja menoon. Hedelmällisten peltojen ja avokadoviljelmien pilkuttama Guadalhorcen laakso on rauhaa ja luontoretkiä rakavastavalle mitä mainioin lomakohde. Aamulla voi herätä kukkojen kiekumiseen ja muulien hirnumiseen.

Marbella on kaupunkikohde joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Luxusta, jetset-juhlia ja julkkiksia, mutta myös raikasta ulkoilmaelämää.

Blogin kautta voit sukeltaa Espanjan tunnelmiin jo kotisohvalta.

Voin tehdä vuoksesi melkein mitä tahansa, mutta sää ei ole hallinnassani. Otathan siis huomioon että voimme joutua tekemään muutoksia ohjelmaan tai rannalle sovittujen joogatuntien aikatauluihin pakottavista syistä, jonka vuoksi emme tee yleensä etukäteen kiveen hakattuja aikatauluja.

Ohjelmien, kuten joogaviikon varausmaksu maksetaan 14 vrk kuluttua varauksesta. Varausmaksua ei palauteta asiakkan peruuttaessa. Mahdollisen sairastumistapauksen kohdalla voit myydä paikkasi eteenpäin, tai käyttää varausmaksun muihin JA’ninas loungen tarjoamiin palveluihin tai käyttää sen myöhemmin toisen teemaviikon maksamiseen. Loppuosa maksetaan viimeistään 45 vrk ennen ohjelman aloitusta.

Olemme ulkona mahdollisimman paljon! Huolehdithan siis että sinulla on myös lämmintä päälle, sekä tuulen- ja sateenpitävät vaatteet. Saat hyvissä ajoin ennen ohjelmasi aloitusta ohjeistusta ja muistilistaa mitä kannattaa ottaa mukaan. Mitä enemmän kerrot toiveistasi ja myös terveydentilastasi etukäteen, sitä paremmin osaan vastata toiveisiisi, sekä suunnitella harjoitukset juuri sinulle sopiviksi.

JA’ninas lounge vastaa vain kulloinkin kyseessä olevasta ohjelmasta tai palvelusta. Ja’ninas loungen kautta ostamasi palvelut eivät sisällä lentoja tai majoitusta; ellei kyse ole valtuutetun matkanjärjestäjän kanssa yhteistyössä järjestetystä matkasta jolloin myös maksat matkasi suoraan kyseiselle matkatoimistolle. JA’ninas lounge toimii siis vain ohjelmatuottajana, ei matkanjärjestäjänä.
Osallistujilta edellytetään voimassaolevaa matka- ja/ tapaturmavakuutusta, JA’ninas lounge ei ole vakuuttanut asiakkaitaan ja jokainen osallistuu ostamaansa ohjelmaan tai yksittäiseen palveluun omalla vastuullaan.

Mikäli jonkin force-majeure seikan vuoksi ohjelmaa ei pystyttäisi toteuttamaan, rajoittuu JA’ninas loungen korvausvastuu vain ohjelmasta maksetun hinnan palauttamiseen. JA’ninas lounge ei vastaa asiakkaan lennoista, niiden aikatauluista tai majoitukseen liittyvistä asioista millään tavoin. Ohjelmat ja palvelut on suunniteltu perusterveille aikuisille. Alle 18-vuotiaat vain huoltajan seurassa tai esimerkiksi joogatunneille huoltajan vastuulla.

Teen parhaani että viihdyt ja autan mielläni kaikissa järjestelyissä.
Tervetuloa – yksin tai yhdessä!