Jooga

Millainen opettaja olen?

Lähestyn usein harjoitusta itsemyötätunnon, lempeyden ja sallivuuden näkökulmasta. Joogan taika ei tapahtu pakottamalla, vaan harjoitukselle antautumisella ja avautumisella.

Arvostelematon itsetarkkailu ja kokemuksen ainutlaatuisen hetken ymmärtäminen tuo harjoitukseen ihan uudenlaisen ulottuvuuden. Minulle jooga on enemmän henkinen harjoitus kuin asanoihin asettumista ja se näkyy, ja sen on tarkoituskin näkyä myös opetuksessani.

Jooga on rakkaus ja sen rikkaus on monipuolisuus. Samaa harjoitusta voi lähestyä monesta eri näkökulmasta. Jokainen löytää oman tapansa tehdä harjoitusta.

Oman kehoni haasteiden vuoksi ymmärrän hyvin miltä “jäykkä kun rautakanki” tuntuu ja tiedän että kynnys aloittaa voi olla korkea. Innostuin joogasta alunperin nimenomaan sen vuoksi ettei siinä “tarvinnut olla hyvä” millään tavalla ja toivon että voin omalta osaltani auttaa madaltamaan kynnystä. Jokainen etenee täysin omassa tahdissaan, omaa kehoaan kuunnellen ja kunnioittaen. Se, miltä joku asento näyttää ulospäin, on melko merkityksetöntä.

Opetan joogaa pääosin yksityistunneilla asiakkaiden luona.

Pyydä tarjous omasta vakiotunnista tai kerää oma pienryhmä.
Pidän myös online-tunteja Zoomin tai Teamsin kautta.

Aamujooga

Pehmeä herätys uuteen päivään. Rauhallisesti etenevä harjoitus yhdistää joogan ja meditaation eri muotoja ja sopii loistavasti myös aloittelijoille. Säännöllinen harjoitus ylläpitää liikkuvuutta ja virkistää, niin kehoa kuin mieltä.

Yinjooga & Acu Yin®

Avadu avaruudelle joka sinusta löytyy. Yinjoogaa voi tehdä monin eri tavoin, vaikka koko harjoituksen seinää apuna käyttäen! Yinjooga on enemmän kokemista kuin tekemistä. Enemmän oman kehon tuntemusten havainnointia kuin asanoiden suorittamista. Dynaamisen joogan vastakohta ja loistava taltuttamaan kiirettä ja stressiä.

Acu Yin® yhdistää yinjoogaa ja akupisteiden käsittelyä käsin, tai esimerkiksi tennispallojen avulla.

Jooga-pilates

Tämä harjoitus yhdistää joogan ja pilateksen parhaat puolet!
Lisää liikkuvuutta, joustavuutta, voimaa ja vahvuutta mutta myös tasapainoa, hermoston palautumista ja koko kehon rentoutumista.

Meditaatio

Tutustu eri meditaatio-, rentoutus- ja läsnäoloharjoituksiin.
Yhteenkuuluvuuden tunne välittyy myös verkon kautta.

Jooga on rakkaus ja sen rikkaus on monipuolisuus. Jokainen löytää oman tapansa tehdä harjoitusta.

Janina