Sielun suunnitelma?

Soul Plan Reading tarjoaa suorasanaisen katsauksen niin maallisen kuin henkisen elämän haasteisiin ja tavoitteisiin. Se myös kertoo mikä on sielusi suunnitelma ja näinollen periaattessa vastaa kysymykseen miksi sinä olet täällä. Totta vai tarua?

Vastaus riippuu sinusta.
Henkilökohtaisesti uskon että meillä jokaisella on mahdollisuus vaihtaa elämämme suuntaa vaikka päivittäin. Mutta kun löytää sen oman varsinaisen polkunsa, ei siltä tarvitse jatkuvasti loikkia sinne tänne. En tiedä lakkaanko koskaan ihmettelemästä elämän tarkoitusta, mutta viime vuosien aikana olen saanut monta merkkiä, kertomusta ja kokemusta jotka vahvistavat uskoani siihen miksi juuri minä olen täällä.
Samaan aikaan tunnen oloni kovin pieneksi ja mitättömäksi, ikäänkuin kysyen miten yhdellä pienellä ihmisellä on merkitystä kaiken suuren keskellä. Mutta jos minulla ei olisi merkitystä, miten olisi muillakaan?
Me kaikki toimimme toistemme peileinä, toiset enemmän, toiset vähemmän.

Marbellassa asuva ystävättäreni Katja Rusanen on henkinen valmentaja ja serkkuni tullessa lomalle päätin yllättää hänet (ja itseni) pyytämällä Katjaa tekemään meille Soul Plan kartat. Täytyy myöntää että olemme molemmat edelleen hieman ‘puulla päähän lyötyjä’. Kokemusta on hieman vaikea puhua sanoiksi, enkä oikeastaan halua edes yrittää. Haluan jättää sinulle mahdollisuuden avoimeen kokemukseen. Koemme molemmat kuitenkin suurta rauhaa, tyytyväisyyttä ja olemme valmiita jatkamaan poluillamme jotka selvästi ovat meille omiaan.

Moni sanoo että arki on paras henkinen harjoitus ja yhdyn siihen täysin. Henkisyyteen usein liitettävät rauha ja rakkaus ovat varsin tavoiteltavia asioita ja sanat onkin painettu käyntikorttiini – ‘peace & love’.
Jos voin edistää rauhaa ja rakkautta edes hitusen, on elämäntehtäväni täytetty. Minun ei tarvitse tavoitella koko maailmaa. Koko maailma on meissä kaikissa jos vain osaamme avautua sille.
#peacemaking


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s