Omat lomat

#omaloma on kokonaisvaltainen hyvinvointiloma yhdelle tai ystävyksille
#2020 nyt varattavissa!

 • 12.-15.9. **varattu
 • 12.-15.12. **varattu
 • 9.-12.1.2020 **varattu
 • 6.-10.2. RATSASTUSLOMA *varattu*
 • 2.-5.4.
 • 30.4.-3.5. tai 28.5.-31.5.
 • 4.-7.6.

  Jos et löydä mieluistasi aikaa, kysy.

Oma loma tarjoaa vierihoitoa – huolenpitoa, iloa ja valoa sitä tarvitsevalle, juuri sinulle yksilöllisesti räätälöidyn hyvinvointiohjelman.
Lempeää joogaa ja pilatesta, meditaatiota, hyvää & terveellistä ruokaa, lepoa. Tassuterapiaa, lukuhetkiä, kävelyretkiä – meren rannalla ja vuoristossa.

Kaksi jatkuvasti karvoja irroittavaa nelijalkaista pitää huolen että tunnet olosi rakastetuksi aamusta iltaan. Joogan loppurentoutus on usein höystetty muutamalla lempeällä beaglemäisellä nuolaisulla. Lapsen lepoasennossa saatat saada mukavaa hartiahierontaa pienemmän kaverin kiivetessä kyytiin. Joogata voidaan toki ilman koiriakin – mutta kummasti mieli pysyy paremmin läsnä nykyhetkessä kun karvaiset assistentit pyörivät matoilla mukana.

Ennakkotietoja tai – taitoja mistään et tarvitse. Riittää että kuulet oman loman kutsun. Kotimajoituksen vuoksi tämä lomatarjous on voimassa vain jo entuudestaan tutuille asiakkaille, joten olettavasti olet siis ollut kanssani joogamatolla jo aiemminkin tai ehkä olemme tavannneet ratsastuksen parissa. Max. osallistujamäärä 2 (*erikoistapauksissa 3-4). Joko sinulle yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa.

Majoitus on sinulle maksuton. Miksikö?
Siksi että hyvän kuuluu kiertää. Jokainen meistä tarvitsee joskus vähän enemmän apua, muodossa tai toisessa.
Lennot tai lentokenttäkuljetukset eivät kuulu hintaan. Noudan sinut mielelelläni Marbellan bussiasemalta jonne pääset lentokentältä erittäin helposti ja edullisesti. Saat varauksen yhteydessä tarkat ohjeet bussilla tai taksilla saapumiseen.

*Varmista ja kysy lisätiedot majoituksesta erikseen.

Ohjelmarunko

Torstai
Saapuminen, lomalle laskeutuminen.
Lounas, lepo.
Pieni retki & meditaatiohetki. Iltajooga illan hämärtyessä.
Illallinen.

Perjantai
Aamujooga sinulle sopivassa aikataulussa jonka jälkeen runsas aamiainen.
Patikointiretki sää ja toiveesi huomioiden tai vapaus valita omassa rauhassa oleskelua. Lounas tai piknik-eväät.
Illalla leikimme luovuuden kanssa eri tavoin tai pidämme pidemmän yinjoogaharjoituksen – kertokoon intuitiosi sinulle mitä tehdä.
Iltajooga, illallinen ja hyvää yötä meditaatio tähtitaivaan alla.

Lauantai
Aamujooga sinulle sopivassa aikataulussa jonka jälkeen aamiainen.
Pieni kyläretki + lounas, jonka jälkeen voit halutessasi jäädä rannalle.
Iltajooga, illallinen, iltameditaatio tai -rentoutus.

Sunnuntai
Aamumeditaatio ja joogaharjoitus sinulle sopivassa aikataulussa jonka jälkeen runsas aamiainen.
Keskustelua joogasta & arjesta henkisenä harjoituksena tai työpaja oman valintasi mukaan joko aarrekarttaan tai luovaan kirjoittamiseen liittyen.
Kiitos, kumarrus, loppumeditaatio.

Sisältää:

 • Valitsemasi teeman mukaisen ohjelman. Ohjelmarunko siis muuttuu hieman sen mukaan minkä teeman valitset, sekä vuodenajan mukaan.
 • Tarkat ohjeet & neuvot sujuvaan omaan lomaan hyvissä ajoin ennen saapumistasi, mukaanlukien pakkausohjeet, miten saapua bussilla jne. Halutessasi autan kaikissa varauksissa.
 • Kaikki mainitut ruokailut, eli käytännössä täysihoito (koskee kotiruokailua /piknik-eväitä)
 • Ohjelma, jota voidaan muokata toiveittesi mukaisesti – yllä olevaa runkoa /teemaasi mukaillen. Periaatteessa olet vierihoidossa 24/7, pienin rajoituksin: varmista tarvittaessa etukäteen. Lisäpalveluista veloitetaan erikseen. Mahdollisuus esim. ratsastukseen tai koko päivän patikointiretkeen.
 • Majoitus kotonamme on sinulle maksuton. Otathan kuitenkin huomioon että ovemme sulkeutuvat yöksi ja rauha laskeutuu klo 22:30. Yöelämää tai enemmän omaa rauhaa kaivatessasi voit toki majoittua hotelliin. Aamujoogan aloitus 08:00-10:00 välillä.
 • Koirien rajaton rakkaus. Koiramme ovat meille tärkeitä perheenjäseniä. Tämä ei siis sovellu sinulle jos et pidä koirista, olet allerginen tai siivousfriikki. Meillä on karvaa, kuolaa ja syliin änkeviä hiekkaisia tassuja.
 • Ei sisällä vakuutusta. Osallistujalta edellytetään voimassaolevaa tapaturma- & matkavakuutusta.

Teemat

Hinta & ehdot

Maksuton majoitus:
Oma pieni, yksinkertainen makuuhuone, oma wc, jaettu kylpyhuone.
Terassi- ja taloyhtiön uima-allas & viheralue vapaasti käytettävissä.
Alkoholittomia juomia, teetä ja hedelmiä vapaasti saatavilla.

Hinta 459 € henkilö, torstai-sunnuntai ohjelma (sis.vat.21%) tai
719 € pariskunta / 2 ystävystä

Varausmaksuna maksetaan puolet ohjelman hinnasta.
Loppuosa voidaan maksaa tilille 7 vrk ennen saapumista tai käteisellä saapumisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta mikäli asiakas peruuttaa alle 30 vrk ennen saapumista. Mahdollisen peruutuksen yhteydessä varausmaksusta pidetätetään 30 euroa toimistokuluina.

JA’ninas lounge vastaa vain ohjelmasta ruokailuineen. Lennot ja lentokenttäkuljetukset ovat asiakkaan itsensä järjestettävissä. Maksuton kotimajoitus on vapaasti vaihdettavissa hotellimajoitukseen, asiakkaan omalla kustannuksella, ohjelman hinta pysyy samana.
Asiakkaan edellytetään huolehtivan omasta matka-ja tapaturmavakuutuksestaan.

Kenelle?

Sinulle joka olet ollut kanssani joogamatolla aiemminkin, tai olet ehkä tavannut minut pilateksen tai ratsastuksen parissa.

Sinullle joka kaipaa omaa aikaa. Aikaa keskittyä vain ja ainoastaan itseesi – jotta kuulisit paremmin oman sydämesi, intuitiosi ja ehkä jopa sielusi suunnitelman äänen.

Sinulle joka olet uupunut, kaipaat hieman hellää hoivaa ja rentouttavia harjoituksia. Sellaisen ohjaajan kaitsemana joka tietää mitä uupumus on.
Vierihoidossa voit heittää hetkeksi hanskat tiskiin. Ei tarvitse jaksaa kannatella tai palvella muita.

Sinulle joka käyt ylikierroksilla, olet kadottanut keskittymiskykysi ja ehkä pelkäätkin pysähtyä. Itsensä kohtaaminen ei useinkaan ole yksinkertainen juttu. Ehkä kaipaat oman lähipiirin sijaan ulkopuolista peiliä ja kuuntelevia korvia, jotta voisit paremmin pohtia polkusi suuntaa.

Sinulle jota arjen henkisyys kiinnostaa, tai joka kaipaat vaikka sisäisen lapsen herättelyä.

Tai ehkä kaipaat vain konkreettisesti juuri sinulle räätälöityä joogaohjelmaa ja rentoutusharjoituksia arjen kiireitä tasapainottamaan.

Tervetuloa!