Omat lomat

#omaloma on kokonaisvaltainen hyvinvointiloma yhdelle tai ystävyksille

Oma loma tarjoaa yksilöllistä hyvinvointiohjelmaa toiveittesi mukaisesti. Seuraa, huolenpitoa, iloa ja valoa sitä tarvitsevalle, juuri sinulle yksilöllisesti räätälöitynä. Lempeää joogaa ja pilatesta, meditaatiota, hyvää & terveellistä ruokaa, lepoa. Lukuhetkiä, kävelyretkiä – meren rannalla ja vuoristossa. Oma loma voidaan räätälöidä myös ratsastuksen ympärille!

Esimerkki – ohjelmarunko

Päivä 1
Saapuminen, lomalle laskeutuminen.
Kotiruokalounas ja lepohetki.
Pieni retki & meditaatiohetki.

Päivä 2
Aamujooga sinulle sopivassa aikataulussa jonka jälkeen runsas aamiainen, ellet sitten ole syönyt jo hotellillasi. Jos näin, saat aamujoogan jälkeen virkistävän smoothien.
Patikointiretki sää ja toiveesi huomioiden ja mukaan pakkaamme tietysti herkulliset piknik-eväät. Illemmalla leikimme luovuuden kanssa tai pidämme pidemmän yinjoogaharjoituksen – kertokoon intuitiosi sinulle mitä tehdä.

Päivä 3
Aamujooga ja taas herkutellaan terveellisesti runsaalla aamiaisella jos et ole jo syönyt. Jos majoitukseesi kuuluu aamiainen, voit joogan jälkeen nauttia pienen hedelmäsalaatin. Joogan jälkeen tekeekin aina mieli jotain terveellistä!
Pieni kyläretki + lounas, jonka jälkeen voit halutessasi esim. tehdä tutkimusmatkan Marbellan keskustaan.
Iltameditaatio.

Päivä 4
Aamumeditaatio ja/tai joogaharjoitus sinulle sopivassa aikataulussa jonka jälkeen herkutellaan tavalla tai toisella, riippuen siitä mitä kyseinen vuodenaika meille tarjoaa.
Keskustelua joogasta & arjesta henkisenä harjoituksena tai työpaja valitsemasi teeman mukaisesti esim. painonhallintasuunnitelma.
Lounas, kiitos & kumarrus.

Sisältää:

  • Valitsemasi teeman mukaisen ohjelman. Ohjelmarunko siis muuttuu sen mukaan minkä teeman valitset, sekä vuodenajan mukaan.
  • Tarkat ohjeet & neuvot sujuvaan omaan lomaan hyvissä ajoin ennen saapumistasi, mukaanlukien pakkausohjeet, miten saapua bussilla jne. Halutessasi autan kaikissa varauksissa. Lisätietoa saapumisesta löydät tästä.
  • Ohjelma, jota voidaan muokata toiveittesi mukaisesti – yllä olevaa runkoa /teemaasi mukaillen.
    Lisäpalveluista veloitetaan erikseen. Mahdollisuus esim. ratsastukseen tai koko päivän patikointiretkeen. Jokaiseen päivään kuuluu muutama tunti täysin omaa aikaa, niin sinulle kuin minulle.
  • Ei sisällä vakuutusta, majoitusta tai lentoja. Osallistujalta edellytetään voimassaolevaa tapaturma- & matkavakuutusta.

Teemat

Hinta 459 € henkilö tai
700 € pariskunta / 2 ystävystä

Hinta sis. Espanjan arvonlisäveron 21%. Varausmaksuna maksetaan puolet ohjelman hinnasta. Loppuosa maksetaan 45 vrk ennen saapumista.
Varausmaksua ei palauteta mikäli asiakas peruuttaa alle 60 vrk ennen saapumista. Mahdollisen peruutuksen yhteydessä varausmaksusta pidetätetään 30 euroa toimistokuluina. Mahdollisesti menetetyn varausmaksun voi käyttää myöhemmin vastaavasta palvelusta tai muusta JA’ninas loungen tarjoamasta palvelusta maksamiseen. Varatun paikan voi myös itse myydä eteenpäin.

JA’ninas lounge vastaa vain ohjelmasta. Majoitus, lennot ja lentokenttäkuljetukset ovat asiakkaan itsensä järjestettävissä. Asiakkaan edellytetään huolehtivan omasta matka-ja tapaturmavakuutuksestaan.

Kenelle?

Sinullle joka kaipaa omaa aikaa. Aikaa keskittyä vain ja ainoastaan itseesi – jotta kuulisit paremmin oman sydämesi, intuitiosi ja ehkä jopa sielusi suunnitelman äänen.

Sinulle joka haluat aktiivista lomaa hyvinvointisi tueksi, mutta ihan yksin reissuun lähteminen arveluttaa. Olen varaamasi ajan vain sinua varten. Saat siis täyden huomioni ja silloinkin kun olet yksin, olen puhelimen soiton päässä. Tämä on todellakin yksilöllisesti sinulle räätälöity ohjelma.

Sinulle joka olet uupunut, kaipaat hieman hellää hoivaa ja rentouttavia harjoituksia. Sellaisen ohjaajan kaitsemana joka tietää mitä uupumus on.
Vierihoidossa voit heittää hetkeksi hanskat tiskiin. Ei tarvitse jaksaa kannatella tai palvella muita.

Sinulle joka käyt ylikierroksilla, olet kadottanut keskittymiskykysi ja ehkä pelkäätkin pysähtyä. Itsensä kohtaaminen ei useinkaan ole yksinkertainen juttu. Ehkä kaipaat oman lähipiirin sijaan ulkopuolista peiliä ja kuuntelevia korvia, jotta voisit paremmin pohtia polkusi suuntaa.

Sinulle jota arjen henkisyys kiinnostaa, tai joka kaipaat vaikka sisäisen lapsen herättelyä. Tai ehkä kaipaat vain konkreettisesti juuri sinulle räätälöityä joogaohjelmaa ja rentoutusharjoituksia arjen kiireitä tasapainottamaan.

Tervetuloa!