Oma loma Espanjassa


Oma loma on kokonaisvaltainen hyvinvointiloma yhdelle tai ystävyksille.
Oma loma tarjoaa yksilöllistä hyvinvointiohjelmaa toiveittesi mukaisesti.
Seuraa, huolenpitoa, iloa ja valoa sitä tarvitsevalle, juuri sinulle yksilöllisesti räätälöitynä.
Lempeää joogaa ja pilatesta, meditaatiota, hyvää & terveellistä ruokaa, lepoa.
Lukuhetkiä, kävelyretkiä – meren rannalla ja vuoristossa. Oma loma voidaan räätälöidä myös ratsastuksen ympärille!

Oma loma Espanjan auringon alla.

Esimerkki – ohjelmarunko

Päivä 1
Saapuminen, lomalle laskeutuminen.
Lounas (tai muu ruokailu lennon saapumisen ajankohdasta riippuen) ja lepohetki.
Pieni retki & meditaatiohetki.
Iltapala.

Päivä 2
Aamujooga sinulle sopivassa aikataulussa jonka jälkeen herkullinen aamiainen auringossa, ellet sitten ole syönyt jo hotellillasi.
Jos näin, saat aamujoogan jälkeen virkistävän smoothien.
Patikointiretki sää ja toiveesi huomioiden ja mukaan pakkaamme tietysti herkulliset eväät.
Illemmalla leikimme luovuuden kanssa tai pidämme yinjoogaharjoituksen – kertokoon intuitiosi sinulle mitä tehdä.

Päivä 3
Aamujooga ja taas herkutellaan terveellisesti tuoreilla Espanjan antimilla. Appelsiinit maistuvat täällä erityisen ihanille.
Jos majoitukseesi kuuluu aamiainen, voit joogan jälkeen nauttia vaikka pienen hedelmäsalaatin. Joogan jälkeen tekeekin aina mieli jotain terveellistä!
Pieni kyläretki + lounas, jonka jälkeen voit halutessasi esim. tehdä tutkimusmatkan Marbellan tai Esteponan keskustaan.
Iltameditaatio auringon laskiessa rannalla on monelle mieleenpainuva kokemus.
Runokorttien viisauksien siivittämänä toivottelemme hyvää yötä.

Päivä 4
Aamumeditaatio ja/tai joogaharjoitus sinulle sopivassa aikataulussa. Rannalla tai puutarhassa sään salliessa toki! Ja täällähän sää on useimmiten mitä miellyttävin. Sanotaan että Costa del Solilla on reilut kolmesataa aurinkopäivää vuodessa.
Ehkä juhlimme eloa ja oloa tuorepuristetulla vihannesmehulla ja maalaamme rantakiviin viestejä – pienet yllätykset ovat aina hauskoja!
Lounas.
Keskustelua joogasta henkisenä harjoituksena tai vaikkapa työpaja valitsemasi teeman mukaisesti esim. hyvinvointisuunnitelma tai meditaatioharjoituksen juurruttaminen arkeen.
Kiitos & kumarrus.

Sisältää:

  • Valitsemasi teeman mukaisen ohjelman. Ohjelmarunko siis muuttuu sen mukaan minkä teeman valitset sekä vuodenajan mukaan.
  • Tarkat ohjeet & neuvot sujuvaan omaan lomaan hyvissä ajoin ennen saapumistasi, mukaanlukien pakkausohjeet, miten saapua bussilla jne. Halutessasi autan kaikissa varauksissa. Lisätietoa saapumisesta löydät tästä.
  • Ohjelma, jota voidaan muokata toiveittesi mukaisesti – yllä olevaa runkoa /teemaasi mukaillen.
    Lisäpalveluista veloitetaan erikseen. Mahdollisuus esim. ratsastukseen tai koko päivän patikointiretkeen. Jokaiseen päivään kuuluu muutama tunti täysin omaa aikaa, niin sinulle kuin minulle.
  • Ei sisällä vakuutusta, majoitusta tai lentoja. Osallistujalta edellytetään voimassaolevaa tapaturma- & matkavakuutusta.
  • Hinta sis.Espanjan arvonlisäveron 21%.

Hinta 499 € henkilö tai
750 € pariskunta / 2 ystävystä
Max. 4 hlöä
Isommista ryhmistä tai esimerkiksi pidemmistä ohjelmista pyydä erillinen tarjous!

Joogaloma Espanjassa

Kenelle?

Sinullle joka kaipaat omaa aikaa. Aikaa keskittyä vain ja ainoastaan itseesi – jotta kuulisit paremmin oman sydämesi, intuitiosi ja ehkä jopa sielusi suunnitelman äänen.

Sinulle joka haluat aktiivista lomaa hyvinvointisi tueksi, mutta ihan yksin reissuun lähteminen arveluttaa. Olen varaamasi ajan vain sinua varten. Saat siis täyden huomioni ja silloinkin kun olet yksin, olen puhelimen soiton päässä. Tämä on todellakin yksilöllisesti sinulle räätälöity ohjelma.

Sinulle joka olet uupunut, kaipaat hieman hellää hoivaa ja rentouttavia harjoituksia. Sellaisen ohjaajan kaitsemana joka tietää mitä uupumus on.
Vierihoidossa voit heittää hetkeksi hanskat tiskiin. Ei tarvitse jaksaa kannatella tai palvella muita.

Sinulle joka käyt ylikierroksilla, olet kadottanut keskittymiskykysi ja ehkä pelkäätkin pysähtyä. Itsensä kohtaaminen ei useinkaan ole yksinkertainen juttu. Ehkä kaipaat oman lähipiirin sijaan ulkopuolista peiliä ja kuuntelevia korvia, jotta voisit paremmin pohtia polkusi suuntaa.

Sinulle jota arjen henkisyys kiinnostaa, tai joka kaipaat vaikka sisäisen lapsen herättelyä. Tai ehkä kaipaat vain konkreettisesti juuri sinulle räätälöityä joogaohjelmaa ja rentoutusharjoituksia arjen kiireitä tasapainottamaan.

Maksaminen, varausehdot

Varausmaksuna veloitetaan 200€, loput ohjelman hinnasta maksettava 45 vrk ennen ohjelman aloitusta. Maksaa voi joko laskulla tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Mikäli lisäpalveluiden varaaminen edellyttää maksua varauksen yhteydessä, veloitetaan ne myös asiakkaalta etukäteen.

Varausmaksu palautetaan vain sairaustapauksessa, lääkärintodistusta vastaan. 
Mikäli asiakas peruuttaa tulonsa kun ohjelman alkuun on alle 45 vrk, ei varausmaksua tai jo maksettua loppumaksua palauteta.
Tällöin asiakas voi myydä itse paikkansa eteenpäin tai sairauslomatodistusta vastaan siirrän maksetut summat käyttöösi myöhempää ajankohtaa varten. Maksut voi silloin käyttää myös yksittäisiin joogatunteihin tai muihin palveluihin.
Mikäli pandemia tai muut viranomaisten ohjeet vaativat ohjelman peruuttamista, maksetaan toki kaikki maksetut maksut täysmääräisesti takaisin. 
Lähtökohtaisesti siis sairastuminen on ainoa syy jolloin varausmaksu maksetaan takaisin. Mikäli varausmaksu palautetaan tai siirretään myöhempää käyttöä varten, vähennetään siitä käsittelykuluna 40 euroa, myös sairaustapauksissa.

JA’ninas lounge vastaa vain mainitusta ohjelmasta. Mikäli jonkin force-majeure seikan vuoksi (vakava sairastuminen, luonnonkatastrofi tms.) ohjelmaa ei pystyttäisi toteuttamaan, rajoittuu JA’ninas lounge korvausvastuu vain ohjelmasta maksetun hinnan palauttamiseen. JA’ninas lounge ei vastaa asiakkaan lennoista, niiden aikatauluista tai majoitukseen liittyvistä asioista millään tavoin. Ohjelma on suunniteltu perusterveille aikuisille.

joogaa ja meditaatiota Marbellan rannalla

Varaa oma loma tai pyydä tarjous omien toiveittesi mukaisesti!

Jos et ole saanut vastausta 48h tunnin kuluessa lomakkeen täyttämisestä, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion ja jos viestiä ei löydy sieltä, otathan yhteyttä, kiitos!
Voit tehdä varauksesi myös WhatsAppilla tai soittamalla +34 673 804 87.
Sähköpostisi on aina enemmän kuin iloinen yllätys, postaa: info(at)janinaslounge.com
Pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin 48h kuluessa!

Lämpimästi tervetuloa Espanjaan!

Marbella