Viisi päivää itselle

Kaipaatko elämääsi enemmän elossa olemisen tunnetta?
Iloa, inspiraatiota, rohkeutta?
Uusia ideoita –  uskallusta toteuttaa?
Tiedätkö mikä on sydämesi suunnitelma, sielusi haave?
Kannatko enemmän huolta muiden toiveiden toteutumisesta kuin omista toiveistasi?

See the sights

Aloita vuosi 2019 päästämällä irti pidätetyistä energioista, kehoa kuormittavista tunnetiloista ja itsesi tukahduttamisesta. Rohkaistu kuuntelemaan intuitiotasi, löytämään inspiraatio sielusi suunnitelman toteuttamiseksi. Löydä takaisin elinvoimaasi!

Vietä viisi voimannuttavaa päivää maan, meren ja vuorten maagisissa energioissa, turvallisessa ja rohkaisevassa pienryhmässä.
Työstä, tutki, antaudu, lepää, rentoudu, uudistu.

Lennä Málagaan, majoitu Marbellaan.
Ohjelmaa ma 7.1. – pe 11.1.2019
Lisämaksusta myös lisäpäiviä / ohjelmaa.
Suosittelemme saapumaan viimeistään edellisenä päivänä.

Finnairin lennot 6.1. -12.1. sopivat loistavasti tähän. Näitä lentoja käyttäville järjestämme edullisen kimppakyydin, hinta noin 25 eur /osallistuja /suunta. Hinta vahvistuu kun osallistujamäärä selvillä. Tämä toteutuu – joten älä suotta epäröi vaan varaa paikkasi ja lentosi nyt!

FINDyourSTRENGHTOhjelmasta vastaavat Janinan lisäksi toimintaterapeutti & joogaopettaja Jonna sekä koulutettu hieroja & energiahoitaja Soile.

Vaikka henkinen kasvupolku on meillä jokaisella erilainen, tuskailemme usein samanlaisten asioiden kanssa. Välillä tarvitsemme auttavia käsiä nostamaan ylös, joskus ojennamme omamme toiselle polulla pysymisen tueksi. Joskus ulkopuolinen osaa tarjota erilaisen näkökulman tai olla avuksi vain kuuntelemalla. Oivallukset löytyvät aina itsestä, mutta kukaan meistä ei kehity yksin. Voit aloittaa uuden vuoden, maanantain 7.1. kasvukartan teolla, selkeän suunnitelman luomisella tai vain antautua yhteisen energian kuljetettavaksi ja elää hetkessä – valinta on sinun.

Viisi voimaannuttavaa päivää sisältää:

Päivittäin:
– Itsetuntemusta lisääviä joogaharjoituksia (viiden elementin teoriaa mukaillen)
– Meditaatiohetkiä, soulful-harjoituksia
– Harjoituksia intuition & luovuuden vapauttamiseksi
– Inspiroivia & iloisia Tarot-hetkiä

Lisäksi:
– Rauhallinen luontokävely hiljaisuudessa (ilman puhelimia)
– Tunnista tunteesi kehossa, vapauta äänesi avulla
– Hedelmien poiminta & pikinik-retki
– Henkilökohtainen energiahoito tai intialainen päähieronta 30 min
– Kirjallista materiaalia itsetuntemukseen liittyen

Hinta 459 eur (sis.vat 21%)
Varausmaksu vain 59 eur. Loput maksetaan kuukautta ennen ajankohtaa.*

Kaikki harjoitukset voit pitää vain itselläsi tai jaat ryhmässä sen mitä haluat. Osallistut mihin haluat, milloin haluat. Puhut, olet hiljaa, lepäät – omien tuntemustesi mukaan. Harjoittelet kuuntelemaan mitä todella haluat, koska S I N Ä olet tärkein.

FindyourINTUITIONHinta sisältää ohjelman, ei majoitusta, lentoja, lentokenttäkuljetuksia.
Katso lisätietoja nettisivujen palvelut kohdasta (ohjeita saapumiseen & majoituksen varaamiseen) tai soita. Vastaan mieleläni kaikkiin kysymyksiin ja autan varausten kanssa.

H A L U A T K O lisätietoja?
Ota yhteyttä.

JA’ninas loungen tavoitteena on tarjota yksilöllisesti räätälöityjä hyvinvointia lisääviä palveluja kuten teemaviikkoja pienryhmän intiimissä, turvallisessa tunnelmassa, jossa jokainen voi olla aidosti oma itsensä ja tulla kohdatuksi yksilönä, asiakkaana –
ennen kaikkea ainutlaatuisena
I H M I S E N Ä.

Lämpimästi tervetuloa!

FIND_yourself

Huomioithan myös nämä:

Varausmaksua ei palauteta.
Loppusosa on maksettava kuukautta ennen ohjelman alkua.
Maksua ei palauteta, mutta mikäli joudut perumaan osallistumisesi sairauden* vuoksi, voit osallistua mihin tahansa muuhun JA’ninas loungen ohjelmaan ja käyttää maksamasi summan sen maksuna tai osamaksuna – *edellyttämme lääkärintodistusta sairauden toteamiseksi. Halutessasi voit myös luovuttaa/myydä paikkasi edelleen ilman erillistä muutosmaksua.

JA’ninas loungella on oikeus muuttaa ohjelmaa/aikataulua/retkikohteita force majeure – syistä, kuten säätilan vuoksi.
Mikäli muutoksia joudutaan tekemään, tehdään ne siis vain pakottavista syistä ja pyritään korvamaan/toteuttamaan mahdollisimman samantyyppisinä. JA’ninas lounge ei ole korvausvelvollinen muutosten vuoksi.

JA’ninas lounge ei ole vakuuttanut asiakkaitaan, ja jokaisen edellytetään osallistuvan omalla vastuullaan ja huolehtivan omasta matka-/tapaturmavakuutuksestaan.

Asiakas on velvollinen kertomaan kaikki terveydentilaansa vaikuttavat seikat jotka voivat vaikuttaa patikointireittien tai joogaharjoitusten suunnitteluun ja toteutukseen.
Mahdolliset ruoka-aineallergiat on ilmoitettava sähköpostilla kuukautta ennen ohjelman alkua.

Palvelut on suunnattu henkisesti ja fyysisesti terveille aikuisille. Konsultoi tarvittaessa lääkäriäsi ennen osallistumista. JA’ninas loungen palvelut ja valmennukset eivät millään tavoin korvaa lääkärin- tai lääkehoitoa.

Minä ja yhteistyökumppanimme teemme P A R H A A M M E että viihdyt.

Koet, näet, tunnet, havainnoit  – ennen kaikkea itseäsi varten.
Olet pienryhmän kantavassa energiassa – turvallisella seikkailulla!
Tunnet olevasi kotona, samanhenkisessä seurassa, jossa voit aidosti olla sitä mitä olet. Voit antaa kerrosten kuoritua, avautua ja tutkia mitä itsestäsi löydät.
Tai ehkä jo tiedät visusti kuka olet, mitä haluat – ja haluat antaa aikaa itsellesi nauttia  itsestäsi huolehtimiselle – Soulful self-care / viisi voimaannuttavaa päivää miniretriitti on S I N U A varten.
Sinä olet elämäsi P Ä Ä T Ä H T I. Olethan?

littleLOST

OHJELMA ma – pe 7.-11.1.2019

MA – intuitio
10:00-15:00
jooga, meditaatio, intuitio voimavarana, yhteinen omakustanteinen lounas
(+materiaalit kasvukartan tekoa varten)

TI – energia
10:00-15:00
jooga, meditaatio, luontoretki, piknik-lounas

KE – luovuus
10:00-13:00
jooga, meditaatio, oma voima inspiraation lähteenä

TO – oma ääni
10:00-15:00
jooga, meditaatiokävely hiljaisuudessa, yhteinen omakustanteinen lounas

PE – unelmat todeksi
10:00-14:00 + yhteinen omakustanteinen illallinen klo 20:00
jooga, meditaatio, elä unelmasi todeksi

Kaikki jooga-ja meditaatioharjoitukset sopivat niin vasta-alkajille kuin pidempäänkin jooganneille. Mitään ennakkotietoja tai -taitoja et tarvitse. Jonna opettaa pääosin lempeää hathaa ja Janina slow flowta sekä yinjoogaa. Molempien opettajien harjoituksissa korostuu suorittamattomuus, rauhallisuus, ja yksilöllisyys => oman kehon kuuntelu. Tämän viikon harjoituksissa pääpaino on löytää rauha ja  tila oman sisäisen äänen kuunteluun – ei hikoilla tasapainoasanoissa tai harjoitella päällä seisontaa.

**Ajat energiahoitoon tai päähierontaan sovitaan maanantaina.

Taikametsä2