Yinjoogaviikko 16.-21.11.2020

Marbellan Nueva Andalucíassa
ma 16.- la 21.11.2020

Janina Tainio & Clare Gates-Sjöblom

Joogaa, mediaatiota, itsetuntemusharjoituksia. Oman voiman kasvattamista, iloa & ihanaa auringon valoa! Hyvää ruokaa, rentoa yhdessäoloa ja mikä parasta – pienryhmässä reissaat kun parhaitten ystäviesi seurassa!

Tälle reissulle uskallat hyvin myös yksin!

Tämä kuusi päivää on omistettu…

Rauhalle ja rakkaudelle, ennen kaikkea omalle itselle! Itsetunnon ja -arvon vahvistamiselle, riemulle omasta elämänenergiasta ja sen voimistamisesta!
Lempeille joogaharjoituksille jotka auttavat löytämään oman kehon ääriviivat, tuntemaan pintaa syvemmältä, havainnoimaan, huomioimaan ja ymmärtämään oman kehon tarinoita ja ehkä taustojakin niiden takana.

Erilaiset keholliset harjoitukset auttavat avartamaan ymmärrystä myös omista ajatuksista, toimista ja uskomuksista. Kehon tuntemusten kautta lähestymme mieltä hieman takakakautta, meditaation avulla avarrumme näkemään itsemme kauniina, sellaisina kuin aidoimmillaan olemme ja mielikuvaharjoitusten parissa seikkailemme turvallisesti vahvistaen tuntemuksiamme siitä kuinka epätäydellisen täydellisiä olemme.

Säännöllinen yinjoogaharjoitus lisää kehon liikkuvuutta, aktivoi aineenvaihduntaa, virkistää tai rauhoittaa kehon energiaa (chi) harjoituksen teeman mukaisesti ja hoitaa niin kehoa kuin mieltä monin eri tavoin. Parhaimmillaan harjoituksen aikana tuntee olevansa juuri siellä missä pitääkin- kaikki on hyvin eikä mikään voisi olla paremmin.

Edinburghissa asuva Clare Gates-Sjöblom on erityisesti yinjoogalle omistautunut joogaopettaja joka pääosin kouluttaa ja mentoroi joogaopettajia. Clare on opiskellut vuosia ‘yinjoogan isän’ Paul Grilleyn sekä Sarah Powersin johdolla ja hän on kehittänyt myös oman AcuYin® joogaharjoituksen joka pohjautuu hänen vankkaan osaamiseensa Perinteisestä Kiinalaisesta Lääketieteestä, akupunktiosta ja erityisesti lihaskalvoista. Hän on suunnitellut myös oman upean Seasonal Yin koulutuksen (300 h), jota tarjotaan lisäkoulutuksena joogaopettajille. Clare on intohimoinen uuden oppija, tiedon jakaja ja monen muun lisäksi myös pilatesohjaaja (2012) sekä Life Coach (2016). Lisää Claresta voit lukea täältä. Janinaan voit tutustua täältä.

Ohjelma

Janina Tainio & Clare Gates-Sjöblom

MAANANTAI 16.11.
Päivällä toisiimme tutustuminen, viikon ohjelman läpikäyminen, paikkaan perehtyminen, ohjattu meditaatio + yinjoogaharjoitus 90 min + kehorentoutus 30 min. Yhteinen lounas.

TIISTAI 17.11.
Aamupäivällä ohjattu meditaatio + yinjoogaharjoitus 90 min + mielikuvaharjoitus 30 min. Yhteinen lounas.
Illalla kehoa vahvistava, keskivartaloon keskittyvä jooga-pilates 60 min.

KESKIVIIKKO 18.11.
Aamupäivällä ohjattu meditaatio + yinjooga & mielikuvaharjoitus 90 min.
Kirjoitusharjoitukset itsetuntemuksen työkaluna -kahvihetki
*Hieronta 30 min (ryhmä I)
Illalla yhteinen illallinen.

TORSTAI 19.11.
Aamupäivällä pieni kävelyretki + ohjattu meditaatio. Etenemme verkkaisesti ympäristön havainnointiin keskittyen. Yhteinen lounas.
*Iltapäivällä hieronta 30 min (ryhmä II).

PERJANTAI 20.11.
Aamupäivällä jooga-pilates 60 min + luovuushetki 60 min.
Iltapäivällä yinjooga 90 min ja illalla yhteinen illallinen.

LAUANTAI 21.11.
Aamupäivällä meditaatio + yinjooga 90 min.
Viikon tunnelmien kooste, kiitos & kumarrus, yhteinen lounas.

Hinta 549 € sisältää vat.21%, mainitun ohjelman sekä mainitut kahvit & ruokailut. Huomioithan että hintaan siis kuuluu ohjelman lisäksi päivittäin joko lounas tai illallinen, sekä yksi 30 min hieronta.
Varausmaksu 249€ maksetaan 14 vrk kuluessa ilmoittautumisesta, loppuosa 45 vrk ennen ohjelman aloitusta.

Viikko toteutuu kahden ohjaajan vetämänä mikäli osallistujia on vähintään kuusi, maksimiosallistujamäärä 12. Ryhmäkoon jäädessä alle kuuteen, Janina vastaa ohjelmasta ja opetuksesta yksin. Osallistujilta edellytetään voimassaolevaa matkavakuutusta. Hinta ei sisällä lentoja tai majoitusta. Autamme järjestämään kimppakyydin samoilla lennoilla tuleville, hinta määräytyy matkustajamäärän mukaisesti. Ilmoitathan lento-ja majoitustietosi heti varaukset tehtyäsi.

Katso lisää majoituksen varaamisesta ja ohjeita saapumiseen täältä.
Marraskuun 2020 lennot tulevat myyntiin sekä Norweigianille että Finnairille todennäköisesti joulu-tai tammikuun aikana. Mitä aiemmin lentosi ostat, sen edullisemmin ne yleensä saat ja sama koskee hotellin varausta. Ei siis kannata vetkutella!

Marraskuu on yleensä Espanjassa mitä parhainta aikaa ulkoiluun.
Sään vuoksi voimme toki joutua tekemään pieniä muutoksia aikatauluun tai ohjelmaan, kuitenkin toki niin ettet jää mistään paitsi! Aamupäivät aloitamme yleensä noin klo 10 jotta on riittävän lämmintä joogata ulkona, joten ehdit nauttia pitkistä aamu-unista ja rauhallisesta aamiaisesta.
Mikäli sää niin vaatii, joogaamme lähistön studiolla jonne n. 3 km matka. Tämän matkan voit kulkea kävellen tai käyttämällä julkisia.

Ilmoittadu heti ja varmista paikkasi tälle ainutlaatuiselle yinjoogaviikolle!

info(at)janinaslounge.com tai soita +34 673 804 871

Muuta

Tule yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa!

Nueva Andalucía sijaitsee 8 km päässä Marbellan kaupungista ja 15 km pidemmälle ajaessa olet jälleen kuin kuin toisessa todellisuudessa. Keskellä luontoa jossa voit sukeltaa historian havinaan, uppoutua viininviljelyn saloihin tai heittäytyä selällesi seuraamaan kotkien liitelyä. Marbellan kaupungissa ja erityisesti Puerto Banuksessa voit antautua jetset-tunnelman vietäväksi ja ihastella huikeita huvipursia ja urheiluautoja kahvilasta käsin. Marbella & Nueva Andalucía on loistava lomakohde koska täällä voit tehdä mitä tahansa mieleesi juolahtaa! Poikkea Gibraltarilla tai tee pikavisiitti Marokkoon. Pelaa tennistä, golffia, padelia, ratsasta, ui, sukella, kiipeile…Marbellasta on moneksi!

Puente Romano ja Marbella Club tarjoavat gastronomiasta kiinnostuneille huikeita makuelämyksiä ja Benahavíksen pienessä kylässä on ravintoloita melkein enemmän kuin asukkaita!
Vegaani- tai kasvisruokavaliota noudattavatkin löytävät jo varaa valita, vaikka suurin osan espanjalaisista edelleenkin rakastaa grillattua lihaa ja mereneläviä.

Lyhyehkön ajomatkan päässä on upeita retkikohteita kuten historiallinen Ronda, taiteilijoiden suosima Genalguacil tai pikkuruinen Monda jonka linnahotellissa on kuvattu suosittua Vain elämää tv-sarjaa.
Ohjelmaa on runsaasti, mutta ehdit hyvin myös tutustua Málagan provinssin herkkuihin ja kohteisiin, itse Málagan kaupunkia toki unohtamatta.

Lämpimästi tervetuloa!

Onni löytyy itsestä, rauha itsensä löytämisestä, rakkaus hyväksymisestä.

Huomioitavaa

Ohjelma on suunniteltu perusterveille aikuisille.

JA’ninas lounge vastaa vain mainitusta ohjelmasta. Mikäli jonkin force-majeure seikan vuoksi (luonnonkatastrofi tms.) ohjelmaa ei pystyttäisi toteuttamaan, rajoittuu JA’ninas lounge korvausvastuu vain ohjelmasta maksetun hinnan palauttamiseen. JA’ninas lounge ei vastaa asiakkaan lennoista, niiden aikatauluista tai majoitukseen liittyvistä asioista millään tavoin. Ohjelma on suunniteltu perusterveille aikuisille, ikäraja 18 v. Alle 18-vuotiaat vain huoltajan seurassa.

Janina on järjestänyt jooga- ja patikointiohjelmia Espanjan Marbellassa usean vuoden ajan. Ensimmäinen ‘virallinen joogaviikko’ oli marraskuussa 2016 jolloin mukana ohjaamassa oli myös joogaopettaja, filosofian tohtori Kreeta Ranki. Sekä Kreeta että Janina ovat opiskelleet Claren johdolla.
Tämä viikko on loistava tilaisuus kurkistaa hieman pintaa syvemmälle yinjoogaan, sopii siis mainiosti myös joogaopettajuudesta kiinnostuneille!

Voin tehdä vuoksesi melkein mitä tahansa, mutta sää ei ole hallinnassani. Otathan siis huomioon että voimme joutua tekemään muutoksia ohjelmaan pakottavista syistä, jonka vuoksi emme tee kiveen hakattuja aikatauluja. Varausmaksua ei palauteta. Mahdollisen sairastumistapauksen kohdalla voit myydä paikkasi eteenpäin, tai käyttää varausmaksun muihin JA’ninas loungen tarjoamiin palveluihin tai käyttää sen toisen teemaviikon maksamiseen. Olemme ulkona mahdollisimman paljon! Huolehdithan siis että sinulla on myös lämmintä päälle, sekä tuulen- ja sateenpitävät vaatteet.

Marraskuussa Espanjassa useimmiten riittää lämpöä niin että suomalainen tarkenee päivällä bikineissä. Valoa on takuuvarmasti enemmän kuin Suomessa. Teen parhaani että viihdyt. Ohjelmaa on runsaasti, mutta myös omaa aikaa jää sitä haluaville!

Tervetuloa mukaan – yksin tai yhdessä!

Varaa paikkasi heti, ilmoittaudu tästä:

Missä majoittua?

Hotelli- ja Airbnb vaihtoehtoja on useita!

Ohessa muutama linkki aiemmin jooga- ja patikointimatkalla olleiden suosittelemista, aivan Puerto Banuksessa sijaitsevista hotelleista. Hotelli Pyr on edullisin ja huoneissa myös pieni kitchenette esim. oman aamiaisen valmistusta varten.

Airbnb vaihtoehtoja on myös hyvin saatavilla.

Hotel H10 Andalucia Plaza

Gran Hotel Guadalpin Banus

Hotel Pyr Puerto Banus