Ratsastus & jooga

Ratsastus on mindfulness-harjoitus parhaimmasta päästä!
Tunnet hevosen liikkeet, keskityt maisemiin ja luonnon ääniin, olet todellakin läsnä hetkessä.
Jooga ja meditaatio tukevat ratsastusta loistavasti, niin kehon kuin mielenhallinnan osalta. Joustava keho, vahva keskivartalo ja keskittynyt mieli on tarpeen hevosen selässä. Toisaalta joogaharjoitus voi toimia myös palauttavana venyttelynä ja verrytelynä pitkän ratsastuksen jälkeen.
Tule nauttimaan upeasta Andalucian luonnosta – hevosen selästä käsin!

Ratsastuspäivä I – aloittelijat /ensikertalaiset
Kesto noin 4-5 tuntia, ratsastuksen osuus 1,5h
Tutustuminen hevosiin, perusasioiden esittely, lyhyt ratsastus avustettuna kentällä jonka jälkeen noin tunnin ratsastus (käynnissä) maastossa. Lyhyt patikointi upeissa maisemissa, 30 min lempeä joogaharjoitus ja herkullinen eväshetki. Loistava vaihtoehto sinulle joka et ole koskaan ollut hevosen selässä tai edellisestä kerrasta on vuosia aikaa.

Hinta / Henkilö
1 osallistuja249 €
2 osallistujaa159 €
3-4 osallistujaa109 €
Ihan Omalle Lomalle? Pyydä tarjous yksilöllisesti räätälöidystä ratsastus- ja joogaohjelmasta.

Ratsastuspäivä II -edistyneemmät
Kesto noin 4-5 tuntia
, ratsastuksen osuus 2h
Aloitamme päivän 30 min ratsastukseen valmistavalla joogaharjoituksella. Nautimme kahden tunnin maastoratsastuksesta kaikissa askellajeissa ja ihastelemme maisemia upealta näköalapaikalta.
Ratsastuksen jälkeen hoidamme hevoset ja ajamme lyhyen matkan piknikpaikalle. Rentoudumme lyhyen meditaatioharjoituksen parissa ja nautimme herkullisen piknik-lounaan.

Hinta / Henkilö
1 osallistuja249 €
2 osallistujaa159 €
3-4 osallistujaa109 €

Ratsastuspäivä III -edistyneemmät/kokeneet
Kesto noin 5-6 tuntia
, ratsastuksen osuus noin 3h
Nautimme noin kolmen tunnin maastoratsastuksesta upeissa maisemissa, kaikissa askellajeissa. Varaudu siis riemukkaisiin laukkapätkiin vuoristoteillä ja -poluilla! Ratsastuksen jälkeen hoidamme hevoset ja ajamme lyhyen matkan piknik-paikallemme. Rentoudumme ja palauttelemme 30 min joogan parissa jonka jälkeen nautimme herkullisen piknik-lounaan.

Hinta / Henkilö
1 osallistuja269 €
2 osallistujaa169 €
3-4 osallistujaa119 €

Huomioitavaa ratsastuspäiviin liittyen:

Ratsastuspäivien ohjelma maksetaan varauksen yhteydessä. Peruutukset tulee tehdä viimeistään 48 tuntia ennen varattua aikaa. Sen jälkeen tulleiden peruutusten maksuja ei palauteta.
Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat heti varauksen yhteydessä ja olethan rehellinen ratsastuskokemuksesi ja -taitojesi suhteen. Hevoset ovat kilttejä ja tottuneita maastoilemaan, mutta pidemmillä retkillä sinun tulee hallita hevonen kaikissa askellajeissa. Ravipätkissä edetään reippaasti, laukkapätkät voivat olla hyvinkin vauhdikkaita, mutta suhteellisen lyhyitä ja suuntautuvat pääsääntöisesti ylämäkeen.

Noudan sinut tarvittaessa Marbellan tai Coínin bussiasemalta ja autan mielelläni kaikissa järjestelyissä.

Pukeudu ratsastusta varten joustaviin vaatteisiin, vältä farkkuja niiden saumojen vuoksi. Tallilta saat kypärän lainaksi. Lenkkareissa saa ratsastaa, mutta hieman tukevammat, pienellä varrella ja korolla varustetut jalkineet ovat turvallisemmat. Ratsastuskäsineet ovat suositeltavat, mutta eivät pakolliset. Huolehdithan omasta vakuutuksestasi, sinua ei ole vakuutettu palveluntarjoajien puolesta. Alle 18-vuotiaat vain vanhempien seurassa. Jos haluat ratsastaa useampana päivänä pidempiä retkiä, kannattaa omat ratsastusvarusteet ottaa mukaan.

Joogaa ja patikointia varten joustavat, mukavat vaatteet. Samat vaatteet käyvät hyvin myös ratsastukseen. Patikoimme helpossa maastossa joten lenkkareilla pärjää mainiosti. Katso säätilaa sekä sääennustetta, varaa tarvittaessa tuulen- ja vedenpitävät kuorivaatteet. Ota mukaasi reppu, sekä reilusti vettä. Omaa joogamattoa et tarvitse.

Tervetuloa!