Padman online-tuntikuvaukset

Janina

Lähestyn usein harjoitusta itsemyötätunnon, lempeyden ja sallivuuden näkökulmasta. Joogan taika ei tapahtu pakottamalla, vaan harjoitukselle antautumisella ja avautumisella.

Arvostelematon itsetarkkailu ja kokemuksen ainutlaatuisen hetken ymmärtäminen tuo harjoitukseen ihan uudenlaisen ulottuvuuden. Minulle jooga on enemmän henkinen harjoitus kuin asanoihin asettumista ja se näkyy, ja sen on tarkoituskin näkyä myös opetuksessani.

Jooga on rakkaus ja sen rikkaus on monipuolisuus. Samaa harjoitusta voi lähestyä monesta eri näkökulmasta. Jokainen löytää oman tapansa tehdä harjoitusta.

Aamujooga

Pehmeä herätys uuteen päivään. Rauhallisesti etenevä harjoitus yhdistää joogan ja meditaation eri muotoja ja sopii loistavasti myös aloittelijoille. Säännöllinen harjoitus ylläpitää liikkuvuutta ja virkistää, niin kehoa kuin mieltä.

Meditaatio

Tutustu eri meditaatio-, rentoutus- ja läsnäoloharjoituksiin. Joka keskiviikko maksuton meditaatio.
Yhteenkuuluvuuden tunne välittyy myös verkon kautta.

Yinjooga & Acu Yin

Avadu avaruudelle joka sinusta löytyy. Yinjoogaa voi tehdä monin eri tavoin, vaikka koko harjoituksen seinää apuna käyttäen! Yinjooga on enemmän kokemista kuin tekemistä. Enemmän oman kehon tuntemusten havainnointia kuin asanoiden suorittamista. Dynaamisen joogan vastakohta ja loistava taltuttamaan kiirettä ja stressiä.

Jooga on rakkaus ja sen rikkaus on monipuolisuus.
Jokainen löytää oman tapansa tehdä harjoitusta.