Ohjeet livestream-tunnille osallistumiseen


Joogaa missä tahansa oletkaan


Tervetuloa jooga- tai meditaatiotunnille!

Kiitos ilmoittautumisestasi ja lämpimästi tervetuloa tunnille! Tunti toteutetaan maksuttoman Zoom-ohjelman avulla.
Lisätietoja Zoomin käytöstä tästä.
Tulethan ajoissa paikalle jotta voit varmistaa että ääni kuuluu ja ehdit laskeutua matollesi rauhassa.
Voit itse valita haluatko pitää kamerasi auki vai kiinni. 

Tunti ei sisällä musiikkia, joten voit halutessasi laittaa omasi.
Mikäli haluat kysyä harjoituksesta jotain tai tarvitset apua, otathan yhteyttä suoraan minuun. Suljen puhelimen 15 minuuttia ennen tunnin aloitusta. 
WhatsApp:  +34 673 804 871
Email: info@janinaslounge.com

Sähköpostiosoite kannattaa tallentaa oman sähköpostin osoitekirjaan jotta tärkeät viestit kuten tunnilleosallistumislinkit tulevat varmasti perille, eivätkä päädy roskapostiin. 
Mikäli tunti sisältää tallenteen, se toimitetaan viimeistään seuraavana päivänä. Otathan huomioon että se on suora tallenne Zoomista. Verkkokurssien ja erikseen myytävien joogavideoiden kuvan laatu on parempi koska ne on nauhoitettu eri tavoin. 


Välineistä


Joogamatto Yinjoogatunnille voit osallistua vaikka olohuoneen matolta. Dynaamisella tunnilla laadukas, liukumaton ja venymätön joogamatto on tärkeä turvallisuuden vuoksi. Joogamatoissa on suuria eroja, eikä mikään pilaa harjoitusta tehokkaammin kun liian venyvä tai jatkuvasti alta pois luistava matto.Kannattaa siis mieluummin kerralla invenstoida laatuun, laadukas joogamatto kestää vuosia.

Joogatiilet Tiivis kahvipaketti toimii mainiosti, samoin riittävän paksu kirja tai puupalikka. Kirjaa ei tosin välttämättä voi käyttää pystyasennossa.
Pienellä silmäilyllä kotoa voi hyvin löytyä muitakin tuotteita, kuten vaikka tukeva lahjarasia. Usein kotona joogaavan kannattaa ostaa oikeat joogatiilet varsinkin jos käyttää niitä dynaamisen joogan apuna jolloin niiden tukevuus & luotettavuus on tärkeää.
Yinjoogassa voi käyttää vaikka sohvatyynyjä – rentoutumiseen keskittyvässä harjoituksessa pehmeys on usein myös eduksi.

Bolster Yinjoogassa bolster eli putkityyny on usein oleellinen tukiväline. Se toimii apuna monessa, mutta ilmankin pärjäät! Aina voit myös rullata (tiiviisti) esimerkiksi muutaman ison pyyhkeen, reilun kokoisen viltin tai pehmustaa mahdollisesti kotoa löytyvän faskia- tai pilatesrullan. Minibolsterin voi tehdä myös laittamalla pari tyynyä yhden tyynyliinan sisään.

Joogavyö Käytä huivia tai vaikka kylpytakin vyötä. 

Viltti Iso huivi tai pyyhekin toimii vilttinä jos muuta peitettä ei ole saatavilla.

Lämpimästi tervetuloa tunnille!

Yhteistyössä padma joogastudiot

Joka viikko joogaa verkossa.

#Marbella #padmajoogastudiot

Kysyttävää?