Online-tunnit ja workshopit

Osallistu sieltä missä olet

Livestream joogatunnit nyt viikottain verkossa!

Rentoudu oma kodin rauhassa, kesämökin rannassa tai vaikka työpaikan taukohuoneessa.
Aloita aamusi kiireettömästi kotona tai laskeudu levolle omassa olohuoneessa hyvän yön yinjoogassa.
Tarvitset vain nettiyhteyden ja maksuttoman Zoom-ohjelman.

Tunnit toteutetaan yhteistyössä Padma joogastudioiden kanssa. Rekisteröidy Padman ajanvarausjärjestelmään, osta sopiva sarjakortti ja rullaa matto auki! Osallistuminen sisältää myös tuntitallenteen (ei maksuttomat näytetunnit) ja se on käytettävissäsi 48 tuntia.
Voit osallistua myös kertamaksulla.
2.-8.8.2021 kaikki tunnit vain 5€.
Lämpimästi tervetuloa!

Sama sarjakortti käy Padman kaikkien studioiden tunneilla ja sitä voi käyttää myös kurssien ja workshoppien maksamiseen. Katso lisätiedot Padman hinnastosta. Kotiäideille, -iseille, opiskelijoille ja työttömille on omat alennetut hintansa.

Ilmoittautuminen Padman livestream online-tunneille

Ilmoittaudu tunnille viimeistään 90min ennen sen alkua ja peruuta viimeistään 12h ennen. Tunteihin pätevät samat ehdot kuin normaaleihin studiotunteihin, ellei asiasta ole erikseen mainittu. Otathan huomioon että osallistuessasi kertamaksulla, tunti maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, eikä sitä voi enää perua. Jos et pääsekään livestream-tunnille, saat linkin tuntitallenteeseen pian tunnin jälkeen.

Linkki tunnille toimitetaan sähköpostilla viimeistään tuntia ennen harjoitusta. Lisää osoite
info(at)janinaslounge.com sähköpostisi osoitekirjaan niin kutsu löytää varmemmin perille eikä joudu roskapostiin.

Padma joogastudiot ei vastaa asiakkaan mahdollisista ongelmista jotka johtuvat asiakkaan omasta internetyhteydestä tai Zoom-ohjelmasta. Koska maksullisista tunneista toimitetaan tuntitallenne, ei asiakkaalla ole oikeutta vaatia tuntimaksun palautusta. Mikäli tuntia ei voida pitää ohjaajasta tai Padma joogastudioista riippuvista syistä, tai yhteys katkeaa kaikilta, asiakkaalle tarjotaan mahdollisuutta osallistua milloin tahansa vastaavalle tunnille.

Jos et ehdikään tunnille, tallenne on käytettävissäsi!


Onko Zoom sinulle tuttu?
Lataa maksuton Zoom- ohjelma tästä. Voit itse valita pidätkö kamerasi auki vai kiinni.
Zoom on erittäin helppokäyttöinen. Youtubesta löytyy lukuisia ohjevideoita, samoin Zoomin omilta sivuilta.

Soveltuuko online-tunnit aloittelijoille?
Ohjaan pääosin lempeitä ja rauhallisia tunteja jotka sopivat myös aloittelijoille. Otathan kuitenkin huomioon että yksilöllisiä ohjeita on mahdoton antaa, ellei kyse ole yksityistunnista. Mikäli sinulla on terveydellisiä haasteita, tai olet epävarma soveltuvatko jotkin liikkeet sinulle, on turvallisempaa osallistua normaalille studiotunnille ja keskustella aiheesta opettajan kanssa ennen tuntia.
Voit milloin tahansa myös olla minuun yhteydessä. Parhaiten tavoitat sähköpostilla: info(at)janinaslounge.com

Asiakas osallistuu aina omalla vastuullaan, omaa kehoaan kuunnellen ja kunnioittaen. Padma joogastudiot tai JA’ninas lounge ei ole vakuuttanut asiakkaitaan, eikä millään tavoilla vastaa mahdollisista loukkaantumisista.

Espanjan äänimaisemaa saattaa kuulua harjoituksen taustalla, joten jos etsit täysin hiljaista harjoitusta, suosittelen varamaan yksityistunnin jolloin voimme varmistaa että livestream tai osallistumaan Padman studiotunneille. Espanjassa eletään ja iloitaan kaikin puolin äänekkäästi.

Luo käyttäjätili, hallinnoi varauksia, maksa tunteja tai osta sarjakortteja


Lue vinkit millä virität kotijoogasi entistäkin mukavammaksi