Oma #ratsastusloma 6.-10.2. TÄYNNÄ

JA’ninas loungen ensimmäinen pidempi Oma #ratsastusloma etsii testikuskeja!
Saat HUIKEAN alennuksen tästä uniikista ohjelmasta ja pääset nauttimaan todellisesta pienryhmästä koska osallistujia on vain neljä!

Testikuskeja kuvataan ja haastatellaan JA’ninas loungen markkinointikäyttöön. Pääosassa ovat kuitenkin hevoset, joten sopii myös kamerakammoisille.

Ohjelma

torstai 6.2. – maanantai 10.2.2020

Torstai 6.2.
Kuljetus lentokentältä Janinan luokse jossa tarjolla beaglemäistä rakkautta ja lounas. Pieni venyttely/joogahetki jonka jälkeen ajelemme ensimmäiseen kohteeseemme ja nautiskelemme Espanjan maaseudun rauhasta kahden tunnin maastoratsastuksen ajan.
Ratsastuksen jälkeen kuljetus hotellille ja vapaata aikaa.
Yhteinen illallinen.

*lentokenttäkuljetus
*30 min jooga
*lounas
*2 h maastoratsastus
*illallinen

Perjantai 7.2.
Aamupäivällä kouluratsastustunti 2 hengen ryhmissä toisessa kohteessa, jossa hieman enemmän osaaville mahdollisuus ratsastaa upeilla PRE hevosilla (Pura Raza Española). Toisen ryhmän ratsastaessa toiset nautiskelevat 30 min jooga-pilateksesta. Päivällä jää vapaata aikaa esim. Marbellan kaupunkikierrosta varten.
Illalla palauttava yinjoogaharjoitus ja yhteinen illallinen.

*1 ratsastustunti
*30 min jooga-pilates
*75 min yinjooga
*illallinen

Lauantai 8.2.
Aamupäivällä suuntaamme jälleen maastoon. Tällä kertaa ratsastamme ihanan kolmen tunnin maastoretken upeissa Sierra Bermejan maisemissa. Ratsastuksen jälkeen yhteinen lounas jonka jälkeen vapaata aikaa.
Päivällä jää aikaa esim. ostoksien tekoon ja illalla nautimme jälleen yhteisen illallisen.

*3 h maastoratsastus
* lounas
* illallinen

Sunnuntai 9.2.
Aamupäivällä kouluratsastustunti 2 hengen ryhmissä kolmannessa kohteessa, jossa osaaville mahdollisuus ratsastaa upeilla PRE hevosilla.
Päivällä omaa aikaa.
Illemmalla suuntaamme tutustumaan PRE-hevosiin, katsomme pienen ratsastusnäytöksen ja nautimme yhteisen illallisen.

*ratsastustunti
*pieni ratsastusnäytös
*illallinen

Maanantai 10.2.
Kiitos ja kumarrus, kuljetus lentokentälle.

*lentokenttäkuljetus

Normaalihinta 699€
#Testikuskeille nyt vain 499€

Varaa heti! Tämä tilaisuus ei toistu!
Testikuskihinta edellyttää lupaa kuvaamiseen, niiden käyttöön JA’ninas loungen markkinoinnissa & simppelin palautepäiväkirjan pitämistä.

Lennot & majoitus

Suosittelen saapumaan torstaina 6.2. Finnairin lennolla joka lähtee Helsingistä 06:00 ja saapuu Málagaan 9:40.
Paluu maanantaina 10.2. Málagasta klo 10:30 ja saapuen Helsinkiin klo 16:00. Kun toimit nopeasti, saat lentosi jopa alle 200 eurolla. Lennot ja majoitus siis varataan itse. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät hintaan näille lennoille. Mikäli tulet muulla lennolla, neuvon kädestä pitäen miten pääset (helposti) bussilla tai autan tilaamaan oman kuljetuksen.

Hotelli PYR tarjoaa erittäin edullista majoitusta kun teet varauksesi nyt.
Voit saada kahden hengen huoneen jopa alle 60 euroa / yö kun toimit ripeästi!

H10 Andalucía Plaza on yksi JA’ninas loungen asiakkaiden suosikeista ja kun toimit nopeasti niin nappaat huoneen jopa alle 70 euroa / yö.

Soveltuu…
täydellisesti täysi-ikäisille, harrasteratsastajille jotka etsivät enemmänkin uusia kokemuksia ja iloista tunnelmaa kuin hiki päässä hinkkaamista ja otsanahan kiristämistä. Taituri ei tarvitse olla, mutta hevonen tulee hallita kaikissa askellajeissa ja uskallat myös laukata maastossa turvallisilla, maastoiluun tottuneilla hevosilla.

Helmikuu on loistavaa aikaa Espanjassa ratsastamiseen. Aurinko ei vielä porota liian kuumasti ja luonto on vehreää. Hedelmäpuiden alta ratsastaessa saattaa napata mandariinin matkaevääksi…
Ajankohta suosii myös matkaajan kukkaroa, koska hotellit tarjoavat majoitusta erittäin edullisesti verrattuna kesän ja syksyn hintoihin. Airbnb majoitusta on toki myös hyvin tarjolla! Autan mielelläni kaikkien varausten kanssa.

Ilmoittaudu mukaan!
info(at)janinaslounge.com tai soita +34 673 804 871

Muuta…
Varausmaksu 199€, loppuosa 300€ maksetaan 30 vrk ennen ohjelman aloitusta. Osallistujilta edellytetään voimassaolevaa matka- ja tapaturmavakuutusta. Jokainen osallistuu omalla vastuullaan, JA’ninas lounge ei ole vakuuttanut asiakkaitaan millään tavoin. JA’ninas lounge vastaa vain oheisesta ohjelmasta, jota voidaan joutua muuttamaan sään tai muun force majeure seikan vuoksi.

#Testikuskiohjelma toteutuu mikäli osallistujia on vähintään kaksi. Varausmaksu veloitetaan kun ilmoittautuneita on vähintään 2.