Ihan omat lomat kanta-asiakkaille

Enemmän vaihtoehtoja asiakkaille jotka ovat enemmänkin jo ystäviä.
Sinulle joka olet käynyt joogalomalla tai patikoimassa vuodesta toiseen, sinulle jota minulla on ollut ilo ohjata Suomessa tai sinulle joka olit jo kanta-asiakkaani heppakaupalla aikoinaan.

Kevät 2020 täynnä.
Kysy vapaita aikoja syksylle.

Ihan oma loma tarjoaa vierihoitoa – huolenpitoa, iloa ja valoa sitä tarvitsevalle. Lempeää joogaa, pilatesta, meditaatiota, hyvää & terveellistä ruokaa, lepoa. Tassuterapiaa, lukuhetkiä, kävelyretkiä – meren rannalla ja vuoristossa.

Kaksi jatkuvasti karvoja irroittavaa nelijalkaista pitää huolen että tunnet olosi rakastetuksi aamusta iltaan. Joogan loppurentoutus on usein höystetty muutamalla lempeällä beaglemäisellä nuolaisulla. Lapsen lepoasennossa saatat saada mukavaa hartiahierontaa pienemmän kaverin kiivetessä kyytiin. Joogata voidaan toki ilman koiriakin – mutta kummasti mieli pysyy paremmin läsnä nykyhetkessä kun karvaiset assistentit pyörivät matoilla mukana.

Ennakkotietoja tai – taitoja mistään et tarvitse. Riittää että kuulet oman loman kutsun. Voit majoittua lähellä hotellissa tai Airbnb kautta vuokratussa asunnossa tai kanta-asiakkaana pääset nauttimaan niin halutessasi myös maksuttomasta kotimajoituksesta. Halutessasi katsoa hotellivinkkejä, kurkkaa lisää tästä. Ihan oman loman maksuttoman kotimajoituksen maksimiosallistujamäärä 2, joko sinulle yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa.

Kotimajoitus on sinulle maksuton. Miksikö?
Siksi että hyvän kuuluu kiertää. Jokainen meistä tarvitsee joskus vähän enemmän apua, muodossa tai toisessa. Moni meistä myös haluaisi lähteä reissuun yksin, mutta ihan yksinolo vieraassa paikassa sitten kuitenkin arveluttaa. Valitsetpa sitten hotellin tai tulet meille kylään, olen käytettävissäsi lähes 24/7, kysy tarvittaessa lisää.

Lennot tai lentokenttäkuljetukset eivät kuulu hintaan, mutta haen sinut mielelläni Marbellan bussiasemalta. Lisätietoja saapumisesta löydät täältä.

Ohjelmarunko I

Päivä 1
Saapuminen. Lomalle laskeutuminen. Tutustuminen ympäristöön.
Lounas, lepo.
Pieni retki & iltajooga illan hämärtyessä.
Illallinen.

Päivä 2
Aamujooga sinulle sopivassa aikataulussa jonka jälkeen runsas aamiainen.
(Talvella toisinpäin niin että voimme joogata ulkona.)
Patikointiretki sää ja toiveesi huomioiden tai vapaus valita omassa rauhassa oleskelua. Lounas tai piknik-eväät.
Illalla leikimme luovuuden kanssa eri tavoin tai pidämme pidemmän yinjoogaharjoituksen – kertokoon intuitiosi sinulle mitä tehdä.
Illallinen ja hyvää yötä meditaatio tähtitaivaan alla.

Päivä 3
Aamujooga sinulle sopivassa aikataulussa jonka jälkeen aamiainen.
Pieni kyläretki + lounas, jonka jälkeen voit halutessasi jäädä rannalle tai kaupungille.
Illallinen, iltameditaatio tai -rentoutus.

Päivä 4
Aamumeditaatio ja/tai joogaharjoitus sinulle sopivassa aikataulussa jonka jälkeen aamiainen. Keskustelua joogasta & arjesta henkisenä harjoituksena tai työpaja oman valintasi mukaan. Lounas, kiitos & kumarrus.

Teemat

Halutessasi voit myös valita omalle lomallesi teeman. Tällöin ohjelmarunko muuttuu hieman toki valitsemasi teeman mukaisesti ja esim. neljännen päivän mainittu työpaja muotoutuu sen mukaan. Kerron mielelläni lisää kaikista vaihtoehdoista.

– ravitsemus & painonhallinta
– lepo & palautuminen
– luovuus & intuitio
– luonto & hiljaisuus
– arjen henkisyys, onni & ilo
– force-free dog training
– ratsastus (ks. kokonaan erillinen ohjelma, eri hinta)

Ihan oma loma sisältää:

  • Maksuton kotimajoitus niin halutessasi, max. 3 yötä. Ohjelmaa voidaan halutessasi pidentää ja muokata toiveittesi mukaisesti. Ko hinnat koskevat vain esillä olevia ohjelmarunkoja, lisäpalveluista veloitetaan erikseen.
  • Mainitut kotiruokailut. Olet tervetullut ruokapöytään halutessasi, tai voit syödä ravintoloissa, valinta on sinun. Hinta on siis täysin sama asutko hotellissa, syötkö ulkona, vai tuletko vieraaksemme illallispöytään.
  • Ohjelma, jota voidaan muokata toiveittesi mukaisesti – yllä olevaa runkoa mukaillen. Periaatteessa olet vierihoidossa 24/7, pienin rajoituksin: varmista tarvittaessa etukäteen. Lisäpalveluista veloitetaan erikseen. Mahdollisuus esim. ratsastukseen* tai koko päivän patikointiretkeen. Jokaiseen päivään kuuluu myös muutama tunti täysin omaa aikaa, niin sinulle kuin minulle.
  • Mikäli tulet yövieraaksemme, otathan huomioon että ovemme sulkeutuvat yöksi ja rauha laskeutuu klo 22:30. Yöelämää tai enemmän omaa rauhaa kaivatessasi voit toki majoittua hotelliin.
  • Koirien rajaton rakkaus. Koiramme ovat meille tärkeitä perheenjäseniä. Tämä ei siis sovellu sinulle jos et pidä koirista, olet allerginen tai siivousfriikki. Meillä on karvaa, kuolaa ja syliin änkeviä hiekkaisia tassuja.
  • Ei sisällä vakuutusta. Osallistujalta edellytetään tapaturma- & matkavakuutusta.
  • Ei sisällä lentoja, lentokenttäkuljetuksia. Haen sinut mielelläni Marbellan bussiasemalta.

Hinta 459 € henkilö
Hinnat sis. Espanjan arvonlisäveron 21%
Kotivieraillemme tarjoamme oman pienen, yksinkertaisen makuuhuoneen, oman wc:n, jaetun kylpyhuoneen sekä saunan.
Terassi- ja taloyhtiön uima-allas & viheralue vapaasti käytettävissä.

Kenelle?

Sinulle joka olet ollut kanssani joogamatolla aiemminkin, tai olemme tutustuneet ratsastuksen parissa. Olemme siis jo tuttuja entuudestaan, enemmän jo kavereita tai ystäviä kuin vieraita, eikö?

Sinullle joka kaipaat omaa aikaa. Aikaa keskittyä vain ja ainoastaan itseesi – jotta kuulisit paremmin oman sydämesi, intuitiosi ja ehkä jopa sielusi suunnitelman äänen.

Sinulle joka olet uupunut, kaipaat hieman hellää hoivaa ja rentouttavia harjoituksia. Sellaisen ohjaajan kaitsemana joka tietää mitä uupumus on.
Vierihoidossa voit heittää hetkeksi hanskat tiskiin. Ei tarvitse jaksaa kannatella tai palvella muita.

Sinulle joka käyt ylikierroksilla, olet kadottanut keskittymiskykysi ja ehkä pelkäätkin pysähtyä. Itsensä kohtaaminen ei useinkaan ole yksinkertainen juttu. Ehkä kaipaat oman lähipiirin sijaan ulkopuolista peiliä ja kuuntelevia korvia, jotta voisit paremmin pohtia polkusi suuntaa.

Sinulle jota arjen ja nykyajan henkisyys kiinnostaa, mutta suuret joogastudiot tai naistenpiirit eivät tunnu omilta paikoilta.

Tai ehkä kaipaat vain konkreettisesti juuri sinulle räätälöityä joogaohjelmaa ja rentoutusharjoituksia arjen kiireitä tasapainottamaan.
Ohjelmaa voidaan siis muokata yksilöllisesti jokaiselle!

Huomioitavaa

Varausmaksuna maksetaan puolet ohjelman hinnasta.
Loppuosa maksetaan 45 vrk ennen saapumista.
Varausmaksua ei palauteta mikäli asiakas peruuttaa alle 60 vrk ennen saapumista. Mahdollisen peruutuksen yhteydessä varausmaksusta pidetätetään 30 euroa toimistokuluina. Mahdollisesti menetetyn varausmaksun voi käyttää myöhemmin vastaavasta palvelusta tai muusta JA’ninas loungen tarjoamasta palvelusta maksamiseen. Varatun paikan voi myös itse myydä eteenpäin.

JA’ninas lounge vastaa vain ohjelmasta. Lennot ja lentokenttäkuljetukset ovat asiakkaan itsensä järjestettävissä. Asiakkaan edellytetään huolehtivan omasta matka-ja tapaturmavakuutuksestaan.

Tervetuloa!