Koirat & koulutus

Olen koulutettu DN Pet Care Technician, DN Fun Scent Games Instructor level 1 ja opiskelen parhaillaan DogNostics Career Centerissä koirakouluttajaksi (DN Dog Training Certicicate).

Opiskelen oppisopimuskoulutuksen tapaan, eli työskentelen jo nyt viikottain erilaisten koirien kanssa. Teen töitä yhdessä mentorini, opettajani Louise Stapleton-Frappelin kanssa hänen The DogSmith of Estepona yrityksessään, sekä minulla on omia asiakkaita.

Kaikki The DogSmith of Esteponan palvelut ja hinnat löydät täältä.

Louise Stapleton-Frappel on erittäin korkeasti koulutettu ammattilainen, hyvin arvostettu maailman laajuisesti ja yksi harvoista Espanjassa toimivista koirien käyttäytymiseen, ei siis ainoastaan kouluttamiseen – erikoistuneista osaajista. Hän on mukana monessa lemmikkien, erityisesti koirien hyvinvointiin ja kouluttamiseen liittyvissä organisaatioissa kuten The Pet Professional Guild. Hän uskoo ja puhuu vahvasti sen puolesta että koiria voidaan kouluttaa parhaiten pakottamatta ja että tieteeseen perustuva positiivinen vahvistaminen on opetusmenetelmistä toimivin ja vahvistaa myös parhaiten koiran ja omistajan suhdetta.

Tarjoamani palvelut

The DogSmith of Esteponassa Asiakkaan luona
Perustunti 45 min
Uusien asioiden opettelua.
€ 75€ 100
Kertaustunti 45 min
Kurssilla tai yksityistunnilla opittujen asioiden kertausta.
€ 55€ 80
6 kerran kertauspaketti, Pre-Paid
Kurssilla tai yksityistunnilla opittujen asioiden kertausta. Kuusi kertaa etukäteen maksettuna ja ajat sovittuina.
€ 297€ 432
6 kerran peruskurssi pennulle, Pre-Paid
Tämä kurssi kattaa kaikki pennun perustaidot – myös sisäsiisteyden ja esimerkiksi kuljetusboxiin opettamisen. Saat myös kattavan paketin kirjallista materiaalia ja videoita harjoittelun tueksi.
€ 405€540
Kävelytreenit, Walk & Train
30 min kävelylenkki jonka aikana harjoittelemme esiin tulevia asioita, kuten löysällä remmillä kävely, stop, odota, jätä, katso minua, seuraa – tarpeen mukaan.
€45

€ 202.50 Pre-Paid paketti 5 päivää
€ 382.50 Pre-Paid paketti 10 päivää
€45

€ 202.50 Pre-Paid paketti 5 päivää
€ 382.50 Pre-Paid paketti 10 päivää
Kotivierailu, Home Alone
Vierailen kodissasi 30 min ajan. Ulkoiluttamassa, leikkimässä tai ruokkimassa lemmikkisi, toiveittesi mukaisesti. Max. ajomatka 25km, pidemmistä matkoista + 1€ / km. Kysy tarjousta vakiopäivästä, tai Pre-paid paketista.
€ 45.00 / päivittäinen vierailu
€ 85.50 / kaksi vierailua
€ 125 / kolme vierailua
DogSmith päivähoito (Dog Day Care)
Koirasi nauttii yksityisestä päivähoidosta ollessasi kiireinen tai esimerkiksi asuntosi remontin aikana. Hän lenkkeilee, leikkii, sekä oppii ja ylläpitää perustaitoja interaktiivisten leikkien avulla kotonani. Pääsääntöisesti klo 11-18, kysy tarvittaessa muita aikoja.
€ 70 / yksi koira
€ 90 / kaksi koiraa samasta perheestä
DogSmith pyjamabileet
Koirasi asuu kotonani ja nauttii lenkeistä, leikeistä ja hoidosta toiveittesi mukaisesti. Mahdollisuus myös opetukseen lisämaksusta. Loistava vaihtoehto sinulle joka et halua viedä koiraasi kenneliin matkasi ajaksi, vaan haluat että koirasi voi viettää mahdollisimman mukavaa aikaa ollessasi poissa. Hinta kattaa 24h jakson.
€ 90 / vrk
€ 567 Pre-Paid 7 vrk
€ 1071 Pre-Paid 14 var

Huomiotavaa:
* Yli 25km ajomatkoista +1€ / km.
* The DogSmith of Esteponan tilat tarjoavat loistavat, turvalliset puitteet ja välineet harjoitteluun, joten ensisijaisesti suosittelen aina tuntien pitämistä siellä. Varsinkin jos asiakkaalla ei ole omaa, huolellisesti aidattua piha-aluetta.
*Varsinaisena laskuttajana ja virallisena palveluntarjoajana toimii The DogSmith of Estepona.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin!

janina@DogSmithEstepona.com
(+34) 673 804 871

Kurssit joihin voit ilmoittautua nyt!