Koirat & koulutus

Olen koulutettu DN Pet Care Technician, DN Fun Scent Games Instructor level 1 ja opiskelen parhaillaan DogNostics Career Centerissä koirakouluttajaksi (DN Dog Training Certicicate).

Opiskelen oppisopimuskoulutuksen tapaan, eli työskentelen jo nyt viikottain erilaisten koirien kanssa. Teen töitä yhdessä mentorini, opettajani Louise Stapleton-Frappelin kanssa hänen The DogSmith of Estepona yrityksessään, sekä minulla on omia asiakkaita.

Kaikki The DogSmith of Esteponan palvelut ja hinnat löydät täältä.

Louise Stapleton-Frappel on erittäin korkeasti koulutettu ammattilainen, hyvin arvostettu maailman laajuisesti ja yksi harvoista Espanjassa toimivista koirien käyttäytymiseen, ei siis ainoastaan kouluttamiseen – erikoistuneista osaajista. Hän on mukana monessa lemmikkien, erityisesti koirien hyvinvointiin ja kouluttamiseen liittyvissä organisaatioissa kuten The Pet Professional Guild. Hän uskoo ja puhuu vahvasti sen puolesta että koiria voidaan kouluttaa parhaiten pakottamatta ja että tieteeseen perustuva positiivinen vahvistaminen on opetusmenetelmistä toimivin ja vahvistaa myös parhaiten koiran ja omistajan suhdetta.

Tarjoamani palvelut

Perustunti 45min
– The DogSmith of Esteponassa 69€
– Asiakkaan luona (max.25 km) 94€

Kertaustunti 45min
Kurssilla tai yksityistunnilla opittujen asioiden kertausta
– The DogSmith of Esteponassa 55€
– Asiakkaan luona (max.25 km) 80€

6 -kerran kertauspaketti (6-Session Pre-paid Recap Package)
6 kerran kertauspaketti, ajat sovittuina ja maksettuina etukäteen. Huomioithan että tämä kattaa siis vain jo kertaalleen opetettujen asioiden kertausta, ei uusien asioiden opettelua.
– The DogSmith of Esteponassa 297€ (49,50€/kerta)
– Asiakkaan luona (max.25 km) 432€ (72€/kerta)

Peruskurssi pennulle (6-Session Pre-paid Puppy Package)
Kuuden (45min) kerran kurssi sinulle ja uudelle koiranpennullesi. Tämä kurssi kattaa kaikki pennun perustaidot – myös sisäsiisteyden ja esimerkiksi kuljetusboxiin opettamisen. Saat myös kattavan paketin kirjallista materiaalia ja videoita harjoittelun tueksi.
– The DogSmith of Esteponassa 405€
– Asiakkaan luona (max.25 km) 540€

Kävely & Treenit (Walk & Train)
30 min kävelylenkki jonka aikana harjoittelemme esiin tulevia asioita, kuten löysällä remmillä kävely, stop, odota, jätä, katso minua, seuraa – tarpeen mukaan.
30 min 45€
5 päivän etukäteen maksettu paketti 202.50€
10 päivän etukäteen maksettu paketti 382.50

In-home DogSmith vierailu (Home Alone)
Vierailen kodissasi 30 min ajan. Ulkoiluttamassa, leikkimässä tai ruokkimassa lemmikkisi, toiveittesi mukaisesti. Max. ajomatka 25km, pidemmistä matkoista + 1€ / km. Kysy tarjousta vakiopäivästä, tai Pre-paid paketista.
1 päivittäinen vierailu 45€
2 päivittäistä vierailua 85.50€
3 päivittäistä vierailua 125€

DogSmith päivähoito (Dog Day Care)
Koirasi nauttii yksityisestä päivähoidosta ollessasi kiireinen tai esimerkiksi asuntosi remontin aikana. Hän lenkkeilee, leikkii, sekä oppii ja ylläpitää perustaitoja interaktiivisten leikkien avulla kotonani. Pääsääntöisesti klo 11-18, kysy tarvittaessa muita aikoja.
Yksi koira 70€
Max. kaksi koiraa samasta perheestä 90€

DogSmith pyjamabileet (Slumber Party, pet sitting)
Koirasi asuu kotonani ja nauttii lenkeistä, leikeistä ja hoidosta toiveittesi mukaisesti. Mahdollisuus myös opetukseen lisämaksusta. Loistava vaihtoehto sinulle joka et halua viedä koiraasi kenneliin matkasi ajaksi, vaan haluat että koirasi voi viettää mahdollisimman mukavaa aikaa ollessasi poissa. Hinta kattaa 24h jakson.
1 vrk 90€
7 vrk etukäteen maksettu paketti 567€
14 vrk etukäteen maksettu paketti 1071€

* Yli 25km ajomatkoista +1€ / km.
* The DogSmith of Esteponan tilat tarjoavat loistavat, turvalliset puitteet ja välineet harjoitteluun, joten ensisijaisesti suosittelen aina tuntien pitämistä siellä. Varsinkin jos asiakkaalla ei ole omaa, huolellisesti aidattua piha-aluetta.
*Varsinaisena laskuttajana ja virallisena palveluntarjoajana toimii The DogSmith of Estepona.

Vastaan mielläni kaikkiin kysymyksiin!

janina@DogSmithEstepona.com
(+34) 673 804 871

Kurssit joihin voit ilmoittautua nyt!