Joogaviikko 11.-17.11.2019

OHJELMA

MA 11.11.

Maanantaina tutustumme toisiimme, yleisiin toimintatapoihin sekä kurkistamme hieman Espanjan kulttuuriin. Käymme läpi viikon ohjelman jonka jälkeen rentoudumme  90min ajan yinjoogassa. Viimeistelemme rentoutumisen unenomaisessa 30min jooganidrassa jonka jälkeen nautimme herkullisen kasvislounaan. Lounaan jälkeen vahvistavamme luovuuttamme meditaatiolla ja päästämme sisäiset taiteilijamme irti. Saatammepa kurkistaa hieman tarot-korttejakin…-

– 90min yinjooga

– 30min jooganidra

– lounas

– meditaatio

– luovuusworkshop

– tarot-kortit

*
TI 12.11.

Tiistaina laitamme rauhassa tennaria toisen eteen ja patikoimme idyllisen Casareksen ympäristössä. Meditoimme puolisen tuntia matkan varrella ja nautimme luonnon rauhasta kotkia ja vuorimaisemia ihastellen. Casareksessa myös vapaata aikaa omille tutkimusretkille kapeilla kujilla ja nautimme yhteisen lounaan ennen paluumatkalle lähtöä.

Illalla hellimme kehoa 60min joogaharjoituksella.

– patikointiretki

– 30min meditaatio

– lounas

– 60min slow flow jooga

*

KE 13.11.

Keskiviikkona sukellamme pintaa syvemmälle ja tomutamme niin ajatuksia kuin kehoon varastoituja tunnetilojakin. 3,5h sisäisen siivouspäivän teemalla kulkeva joogaworkshop sisältää monipuolisesti erilaisia harjoituksia niin keholle kuin mielelle. Ennakkotietoja tai -taitoja et tähänkään tarvitse. Kaikki harjoitukset sopivat myös aloittelijoille.

Tämä workshop pidetään iltapäivällä, joten sinulle jää päivällä reilusti aikaa omia seikkailuja tai rentoutumista varten.

– 3,5h joogaworkshop

*

TO 14.11.

Torstaina annamme meren keinuttaa ajatuksemme tyyniksi ja joogaamme aamupäivällä rannalla slow flow teemalla. Sään salliessa meditoimme vielä puolisen tuntia harjoituksen päätteeksi. Halukkaat ehtivät rauhassa käydä tunnin jälkeen ostoksilla San Pedron markkinoilla. Ilta jää vapaaksi omalle ohjelmalle.

– 60min slow flow jooga rannalla

– 30min meditaatio

*

PE 15.11.

Perjantaina antaudumme hiljaisuudelle. Aloitamme hiljaisuuteen valmistavalla meditaatiolla, jonka jälkeen kokeilemme ohjattua kävelymeditaatiota, sekä patikoimme hiljaisuudessa lyhyehkön reitin. Päätämme patikoinnin meditaatiolla, josta jatkamme slow flow joogaharjoituksen pariin. Hiljaisuudessa voimme keskittyä täysin itse kokemukseen ja puhelimen sijaan otamme mukaan muistiinpanovälineet. Eväshetki ja kokemuksen sanoittaminen/maalaaminen paperille (halutessa) päättävät hiljaisuuden. Retkeilemme 10:00-14:00 ja hiljennymme kertaalleen vielä yinjoogaan illemmalla.

– meditaatio, kävelymeditaatio

– lyhyt patikointi hiljaisuudessa

– eväät

– kokemuksen kooste

– 45min slow flow jooga

– 75min yinjooga

*

LA 16.11.

Lauantaina perehdymme päivällä meridiaaneihin AcuYin® joogaharjoituksessa. Kolmen tunnin workshop sisältää noin tunnin teoriaosuuden ja kahden tunnin harjoituksen. Nautimme yhteisen illallisen klo 20:00 alkaen ja juhlistamme kulunutta viikkoa. Kiitämme ja kumarramme niille jotka lähtevät sunnuntaina aamu- tai päivälennolla.

– 3h joogaworkshop

– illallinen

*

SU 17.11.

Iltakoneella tai maanantaina kotiutuvien kanssa tervehdimme vielä lempeästi aurinkoa ja meditoimme rannalla klo 10:30-12:00

– 60min slow flow jooga

– 30min meditaatio

joogaPiknik

Hinta koko ohjelmalle mainittuine ruokailuineen 479 eur

(sis.alv.21%, veroton hinta 390,89 eur)

Varaa paikkasi maksamalla 179 euron varausmaksu. Loppuosa laskutetaan kuukausi ennen ajankohtaa.

Huolehdin mielelläni kaikki lento- ja majoitusvarauksesi niin halutessasi.

Otathan kuitenkin huomioon että vastaan varsinaisesti vain matkan ohjelmasta.

Hinta ei sisällä lentoja, lentokenttäkuljetuksia tai majoitusta.

Mitä aiemmin varaat lentosi ja majoituksesi, sitä edullisemmin sen teet!

Lähin lentokenttä on Málagassa (40 min ajomatka Marbellaan.) Norweigian ja Finnair lentävät Málagaan useita kertoja viikossa, sesonkina jopa useamman kerran päivässä. Jos matkustat muualta kuin Suomesta, myös Gibraltarilta on lyhyt matka Marbellaan.

Varaa majoituksesi Marbellan Nueva Andalucían tai Puerto Banuksen alueelta.

Marbellan varsinaiseen keskustaan on noin 8 km.

Rantajoogaamme pääsääntöisesti Puerto Banuksen rannalla ja kokoontumispisteenä toimii Ocean Clubin vieressä olevilla rappuset. Suositeltavaa siis on että majoituksesi on lyhyehkön kävelymatkan päässä, vaikkakin taksilla liikkuminen on edelleen huomattavasti Suomea edullisempaa.

Marbellaan kuuluvasta San Pedro de Alcántarasta pääsee kävelemään noin 3,5 km matkan rantaa pitkin Puerto Banukseen.

joogaviikko_kartta

Ohessa muutama linkki aiemmin jooga- ja patikointimatkalla olleiden suosittelemista, aivan Puerto Banuksessa sijaitsevista hotelleista. Hotelli Pyr on edullisin ja huoneissa myös pieni kitchenette esim. oman aamiaisen valmistusta varten.

Airbnb vaihtoehtoja on myös hyvin saatavilla.

Hotel H10 Andalucia Plaza

Gran Hotel Guadalpin Banus

Hotel Pyr Puerto Banus

Málagan lentokentältä matkustat Marbellaan (Puerto Banus /Nueva Andalucía) helposti ja edullisesti bussilla!

Bussi lähtee aivan terminaalin kupeesta. Tullessasi ulos terminaalirakennuksesta, bussien lipunmyyntipiste on suoraan edessäsi muutaman askeleen päässä, samoin bussien lähtöpiste. Lippua ei voi ostaa bussista, eli osta etukäteen joko netistä tai lipunmyyntipisteestä.

Bussi tulee suoraan Marbellan bussiasemalle, josta nappaat joko paikallisbussin tai taksin hotelliisi. Marbellan bussiasemalta on noin 10km Puerto Banukseen.

Lisätietoja bussilla matkustamisesta löydät mm. Málagan lentokentän sivuilta sekä bussiyhtiön sivuilta.

Taksi lentokentältä Nueva Andalucíaan maksaa noin 100 euroa. Asiakkaani ovat käyttäneet usein myös Málaga Transfer yhtiön palveluja.

Patikoimassa.JPG

Huomioitavaa:

Voin tehdä vuoksesi melkein mitä tahansa, mutta sää ei ole hallinnassani.

Otathan siis huomioon että voimme joutua tekemään muutoksia ohjelmaan pakottavista syistä, jonka vuoksi emme tee kiveen hakattuja aikatauluja.

Varausmaksua ei palauteta. Mahdollisen sairastumistapauksen kohdalla voit myydä paikkasi eteenpäin, tai käyttää varausmaksun muihin JA’ninas loungen tarjoamiin palveluihin tai käyttää sen toisen teemaviikon maksamiseen.

Olemme ulkona mahdollisimman paljon! Huolehdithan siis että sinulla on myös lämmintä päälle, sekä tuulen- ja sateenpitävät vaatteet.

Pakkausohjeita

Marraskuussa Espanjassa useimmiten riittää lämpöä niin että suomalainen tarkenee päivällä bikineissä. Valoa on takuuvarmasti enemmän kuin Suomessa.

Teen parhaani että viihdyt. Ohjelmaa on runsaasti, mutta myös omaa aikaa jää sitä haluaville.

Tervetuloa mukaan – yksin tai yhdessä!

Varaa paikkasi heti, ilmoittaudu tästä:

Joskus läheisyys löytyy kaukaa.Joskus itseään täytyy etsiä merten takaa.Joskus elämän mittainen ystävyys alkaa vuorta ylös kavutessa, löytöretki omaan sisimpään rannalla varpaat hiekkaan upottaessa.Joskus aaltojen pauhu ja hiljaa itsessään istuminen on ainut mitä kaivataan.

Jooga.

Meri. Metsä. Vuoret.

soulful_benahavis