Ihan Oma ratsastusloma, pääsiäinen 2020

to 9.4.-ma 13.4.2020

Torstai 9.4.
Saapuminen Málagan lentokentältä helposti ja edullisesti bussilla tai voin järjestää sinulle kuljetuksen. Kuljetuksen hinta noin 100 € ja se maksetaan suoraan kuljettajalle. Mikäli varaat kuljetuksen sekä meno – että paluumatkalle, saat hinnasta 10 % alennuksen.

Majoitus joko oman valintasi mukaan, tai yövyt edullisesti ystävättäreni luona. Pääsiäisenä sinulla on koko hänen asuntonsa käytössäsi, kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, keittiö + olohuone ja iso terassi huikeilla näköaloilla sekä vuorille että merelle. Maksimiosallistujamäärä neljä. Majoitus maksetaan suoraan asunnon omistajalle saavuttaessa.
Pääsiäinen on normaalisti kallista aikaa vuokramarkkinoilla, joten tämä hinta on todella edullinen!
2 henkilöä 200€ tai 3-4 henkilöä 270€. Ei tupakoiville, eli tupakointi kielletty myös parvekkeella.

Huolehdin että pääset majoittumaan mukavasti, mihin vaihtoehtoon sitten päädytkään. Lentosi saapumisesta riippuen saat tulosi yhteydessä joko lounas- tai illalliskorin, joten sinun ei tarvitse ensimmäisenä lähteä kauppaan. Halutessasi järjestän sinulle myös terveelliset aamiaiset, tai täytän jääkaapin toiveittesi mukaisesti, kysy lisää.

* majoittuminen, tervetuloa Marbellan Nueva Andalucíaan
* taustaa ja tarinoita hevosista ja talleista
* 30 min rentouttava jooga
* illalliskori / lounaskori saapumisajasta riippuen

Perjantai 10.4.
* ratsastustunti, ryhmäkoko osallistujien tasosta riippuen
* lounas ravintolassa
* 60-75 min yinjooga

Lauantai 11.4.
* 3h maastoratsastus TAI
* aloittelijoille ‘saddle up’ workshop + 1h maastoratsastus
* kotiruoka- tai piqniqlounas
* 30 min jooga-pilates

Sunnuntai 12.4.
* ratsastustunti, ryhmäkoko osallistujien tasosta riippuen
* pieni kävelyretki, joogahetki ja kakkukahvi-pysähdys
* illallinen ravintolassa

Maanantai 13.4.
Omaa ohjelmaa, tai jos lentosi lähtee vasta illalla, mahdollisuus lisäohjelmaan tai lisäratsastukseen. Kysy!

Hinta
1-2 osallistujaa, 599€ / osallistuja
3-4 osallistujaa, 519€ / osallistuja

Hinta sisältää:
– Espanjan arvonlisäveron 21%
– mainitun ohjelman
– mainitut ruokailut /tarjoilut
– ratsastuksiin ja joogaan liittyvät kuljetukset ‘kotiovelta’

Osaavammilla ratsastajilla mahdollisuus ratsastaa yksityistunnilla upeilla PRE-hevosilla. Ratsastustaso tällöin vähintään helppo A. Normaalin ratsastustunnin pituus 60 min, vaativammilla tunneilla saattaa olla hieman lyhyempi.
Täysin aloittelijoille mahdollista lisätä ohjelmaan 1h ratsastusta ilman erillistä veloitusta. Kerron mielelläni lisää.

Olen käytettävissäsi ja tavoitettavissasi koko pitkän viikonlopun ajan. Ohjelmaa on myös mahdollista muokata toiveittesi mukaisesti ja ohjelman pidentäminenkin onnistuu. Tarjoamani palvelut ovat kaikki räätälöitävissä toiveittesi mukaisesti. Ehkä haluat lisätä muutaman päivän patikointia varten? Tai keskittyä pariksi päiväksi esteratsastuksen saloihin yksityisopetuksessa? Ehkä vierailla viinitilalla?

Soveltuu…
täydellisesti täysi-ikäisille, harrasteratsastajille jotka etsivät enemmänkin uusia kokemuksia ja iloista tunnelmaa kuin hiki päässä hinkkaamista ja otsanahan kiristämistä. Espanjassa kaikki ei aina suju ihan pilkulleen niin kuin Suomessa, mutta siitä huolimatta asiat järjestyvät aina.
Myös täysin aloittelijat ovat tervetulleita, tosin silloin koko ryhmän täytyy olla vasta-alkajia.

Pääsiäinen on mitä parhainta aikaa ratsastukselle. Aurinko ei vielä porota liian kuumasti ja luonto on vehreää, mutta rannalla todennäköisesti jo tarkenee vallan mainiosti. Shoppailijoille tämä ei ole paras mahdollinen aika, koska osa kaupoista on kiinni pyhien vuoksi.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja autan kaikessa missä tarvitset. Lupaan että kanssani tunnet olosi tervetulleeksi ja teen parhaani että viidyt, niin joogamatolla kuin hevosenkin selässä. Marbella on paljon muutakin kuin rantaklubeja tai Puerto Banuksen kuuluisia huvivenesatama. Tule, koe, ihastu ja rakastu. Marbellaan ja espanjalaisiin hevosiin!

Ilmoittaudu mukaan!
info(at)janinaslounge.com tai soita +34 673 804 871

Muuta…
Osallistujilta edellytetään voimassaolevaa matka- ja tapaturmavakuutusta. Jokainen osallistuu omalla vastuullaan, JA’ninas lounge ei ole vakuuttanut asiakkaitaan millään tavoin. JA’ninas lounge vastaa vain oheisesta ohjelmasta, jota voidaan joutua muuttamaan sään tai muun force majeure seikan vuoksi. JA’ninas loungen korvausvastuu rajoittuu maksetun ohjelman hinnan palauttamiseen.

Varaa 28.2.mennessä omalle ryhmälle,
eli kaikki 4 paikkaa ja saatte patikointiretken tai
1h maastoratsastuksen kaupan päälle!

Lämpimästi tervetuloa!

Testkikuskit koeratsastivat ja testasivat muutoinkin ohjelmaa, ravintoloita, sekä Janinan kotikokkauksia helmikuussa pitkän viikonlopun ajan. Kaikki äänestivät Ihan Oman ratsastusloman kirkkaasti jatkoon! Ohessa otteita testkikuskien päiväkirjoista.

Hanna Palmu

Kiitos Janinalle ihanasta elämysviikonlopusta!!
Siihen on mahtunut jännitystä, naurua, aurinkoa, rentoutta, hyvää ruokaa, mukavia ihmisiä, viiniä, koiria, hevosia, luontoa, puita, merta, veneitä, hiekkaa, espanjaa, englantia, suomea, ratsastusta, joogaa, kävelyä, uintia, kylpemistä ja ennen kaikkea ystävyyttä ja uusia muistoja.

Minna Peltonen

Lämpimät kiitokset ihanasta lomasta.
Sulla on taito luoda lämmin, mutkaton ja suora kontakti ihmisiin ja hoitaa erilaiset tilanteet hötkyilemättä ja luottamusta herättäen. Oot varsin joustava ja lämminhenkinen. Tämä testikuski tulisi uudelleen!

Kirsi Jokela

Janinan tapa houstata vieraitaan on kyllä vertaansa vailla.
Espanjalainen elämänrytmi hyvin hallussa ja rauhallinen tapa odottaa että asiat tapahtuvat juuri niin kuin niiden kuuluu tapahtua. Toiveet toteutettiin ihan superilla tavalla. Jokaista on kuultu ja kaikella on ollut merkitystä. Vieraana tulee olo että on aivan ainutlaatuinen sellainen. Toivon että tiemme vielä kohtaavat näissä merkeissä.

Elina Pajari

Kävimme rannalla parin tunnin kävelylenkillä ennen kuin Janina nouti meidät kyytiin ja vei puistoon piknikille. Paikka oli rauhallinen ja oli hienoa nauttia lounas ulkona. Sieltä jatkoimme suoraan tallille ja kolmen tunnin maastoretkelle. Reitti kulki vuoristossa ylös ja alas ja maisemat olivat upeita! Testikuskin pesti oli onnistunut kokemus, kiitos. Onnistunut reissun kaiken kaikkiaan, jatkoon!