Palvelut

Ohjaan pääosin yksityistunteja ja pienryhmiä asiakkaiden luona.

Yksittäiset tunnit
1-3 henkilöä 69 eur
4-8 henkilöä 89 eur

5 tuntia etukäteen maksettuna
1-3 henkilöä 300€ (60€)
4-6 henkilöä 390€ (78€)
Voimassa kaksi kuukautta.

10 tuntia etukäteen maksettuna
1-3 henkilöä 550€ (55€)
4-6 henkilöä 700€ (70€)
Voimassa neljä kuukautta.

Pyydä tarjous isommalle ryhmälle tai omasta vakiotunnista!
Työskentelen toiminimellä, eli autónomona ja hinnat sisältävät VAT 21%.
Tunnit ovat 60 min ellei muuta sovittu. Mahdolliset peruutukset viimeistään 24h tuntia ennen, sen jälkeen peruutetuista tunneista veloitetaan puolet tunnin hinnasta. Mikäli tunti pidetään yli 20 km päässä Nueva Andalucíasta lisätään hintoihin matkakorvaus 1€ / km / suunta.

Detox-teemalla kevennät niin mieltä kuin kehoakin ja luovuusloma tarjoaa uutta intoa käsillä tekemisen ja intuition vahvistamisen kautta.
Jooga-tai patikointiloma kutsuu monia ja näiden yhdistelmä onkin monen mielestä paras! Tule päiväksi tai pidemmäksi – saat juuri sellaisen ohjelman kuin haluat! Puerto Banuksen huvivenesatama tarjoaa oivalliset puitteet sukeltaa jetset-elämään. Marbella on tunnettu aktiivisesta yöelämästään ja monet julkisuuden henkilöt pitävätkin tätä kaupunkia vakiokohteenaan. Katso lisätietoja majoittumisesta ja saapumisesta tästä.

Rauhallisia patikointiretkiä upeissa Andalucian maisemissa, turvallisilla reiteillä, höystettynä meditaation tai joogan kera. Erillisestä maksusta voit yhdistää patikointiretkeesi esim. ratsastusta tai piknik-lounaan. Entä jos tulisitikin ihan omalle patikointi- ja luontolomalle?

Ratsastus- ja joogaretket
Katso lisätietoja omalta sivultaan.