Palvelut

Joogatunteja, hyvinvointivalmennusta ja rentouttavia Ihan omia lomia Espanjan auringon alla.

Livestream online-tunnit yhteistyössä Padma joogastudioiden kanssa. Osallistu mistä tahansa!
Tarvitset vain nettiyhteyden, osallistuminen Zoom-yhteyden avulla. Osallistu kertamaksulla, tai Padman sarjakortilla.
Varaukset ja maksu Padman kautta.

Yksityistunnit ja pienryhmät pääosin asiakkaiden luona tai Puerto Banuksen rannalla.

Yksittäiset yksityisjoogatunnit
Hinta on sama riippumatta siitä tapaammeko livenä vai verkon kautta.
1-3 henkilöä 69 eur
4-8 henkilöä 89 eur

5 tuntia etukäteen maksettuna
1-3 henkilöä 300€ (60€)
4-6 henkilöä 390€ (78€)
Voimassa kaksi kuukautta.

10 tuntia etukäteen maksettuna
1-3 henkilöä 550€ (55€)
4-6 henkilöä 700€ (70€)
Voimassa neljä kuukautta.

Työskentelen toiminimellä, eli autónomona ja kaikki hinnat sisältävät VAT 21% (Espanjan arvonlisävero).
Tunnit ovat 60 min ellei muuta sovittu. Mahdolliset peruutukset viimeistään 24h tuntia ennen, sen jälkeen peruutetuista tunneista veloitetaan puolet tunnin hinnasta. Mikäli tunti pidetään yli 20 km päässä Nueva Andalucíasta lisätään hintoihin matkakorvaus 1€ / km / suunta.

Otathan huomioon että online-tunneilla asentojen yksilöllinen ohjaus jää vähemmälle. Ruudun välityksellä on mahdoton nähdä samoja asioita kuin henkilökohtaisesti läsnäollessa.

Valmennuspaketit räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Sama malli kun ei sovi kaikille!
Haluatko kysyä valmennuksista tai kertoa tilanteestasi ja toiveistasi? Varaa 15 minuutin maksuton puhelu tai verkkotapaaminen.

Detox-teemalla kevennät niin mieltä kuin kehoakin ja luovuusloma tarjoaa uutta intoa käsillä tekemisen ja intuition vahvistamisen kautta.
Jooga-tai patikointiloma kutsuu monia ja näiden yhdistelmä onkin monen mielestä paras! Tule päiväksi tai pidemmäksi – saat juuri sellaisen ohjelman kuin haluat! Puerto Banuksen huvivenesatama tarjoaa oivalliset puitteet sukeltaa jetset-elämään. Marbella on tunnettu aktiivisesta yöelämästään ja monet julkisuuden henkilöt pitävätkin tätä kaupunkia vakiokohteenaan. Katso lisätietoja majoittumisesta ja saapumisesta tästä.

Rauhallisia patikointiretkiä upeissa Andalucian maisemissa, turvallisilla reiteillä, höystettynä meditaation tai joogan kera. Erillisestä maksusta voit yhdistää patikointiretkeesi esim. ratsastusta tai piknik-lounaan. Entä jos tulisitikin ihan omalle patikointi- ja luontolomalle?

Ratsastus- ja joogaretket
Katso lisätietoja omalta sivultaan.