Miten saapua ja missä majoittua Marbellassa?

Miten saapua Málagan lentokentältä Marbellaan?

Málagan lentokentältä matkustat Marbellaan (Puerto Banus /Nueva Andalucía) helposti ja edullisesti bussilla!
Bussi lähtee aivan terminaalin kupeesta. Tullessasi ulos terminaalirakennuksesta, bussien lipunmyyntipiste on suoraan edessäsi muutaman askeleen päässä, samoin bussien lähtöpiste. Lippua ei voi ostaa bussista, eli osta etukäteen joko netistä tai lipunmyyntipisteestä.

Bussi tulee suoraan Marbellan bussiasemalle, josta nappaat joko paikallisbussin tai taksin loppumatkalle. Marbellan bussiasemalta keskustaan on noin kaksi kilometriä ja Puerto Banukseen noin 10 km.

Lisätietoja bussilla matkustamisesta löydät mm. Málagan lentokentän sivuilta sekä bussiyhtiön sivuilta. Taksi lentokentältä Nueva Andalucíaan maksaa noin 100 euroa. Asiakkaani ovat käyttäneet usein myös Málaga Transfer yhtiön palveluja.

Mihin majoittua?

Varaa majoituksesi Nueva Andalucían tai Puerto Banuksen alueelta.
Myös San Pedro de Alcántaran alue käy mainiosti, otathan kuitenkin huomioon että ‘kokoontumispisteeseemme’ on San Pedrosta noin 3,5 km ja Marbellan varsinaiseen keskustaan noin 10 km.
Mikäli tulet yksiöllisesti räätälöidylle Ihan omalle lomalle, voimme sopia myös että noudan sinut päivittäin Marbellan keskustasta tai vaikkapa Esteponasta. Huomioithan kuitenkin että nämä kuljetukset eivät sisälly normaalin ohjelman hintaan.

Joogaamme pääsääntöisesti Puerto Banuksen rannalla ja kokoontumispisteenä toimii Ocean Clubin vieressä olevilla rappuset. Retkille lähdemme Puerto Banuksesta, ja ennen jokaista retkeä varmistamme useampaan kertaan missä kokoonnumme, niin että varmasti jokainen mukaan tuleva tietää missä olla ja monelta.

Suositeltavaa siis on, että majoituksesi on lyhyehkön kävelymatkan päässä, vaikkakin taksilla liikkuminen on edelleen huomattavasti Suomea edullisempaa. Paikallisbusseilla liikkuminen on erittäin edullista, mutta bussien aikataulut varsinkin ruuhka-aikoina ovat hyvin suuntaa antavia. Mikäli majoitut Marbellaan keskustaan, varaathan siis aikaa myös Nueva Andalucíaan siirtymiselle.

Ohessa linkkejä aiemmin jooga- ja patikointimatkalla olleiden suosittelemista hotelleista.
Voit hyvin tutkia hotellivaihtoehtoja eri varaussivustojen kautta, oheisessa listauksessa on mainittuna vai muutamia lukuisista alueen hotelleista. Esimerkiksi booking.comin kautta voit tutkia eri vaihtoehtoja.
Airbnb vaihtoehtoja on myös hyvin saatavilla.

Asiakkaat ovat suositelleet mm. seuraavia hotelleja.

Occidental Puerto Banus, Puerto Banus (entinen PYR)

Gran Hotel Guadalpin Banus, Puerto Banus

Paloma Blanca Hotel, San Pedro

Cortijo Blaco, San Pedro

Hotel San Cristóbal, Marbella

Moni on majoittunut H10 Andalucia Plaza hotellissa, mutta se on nykyään Hard Rock Hotel.