Puerto Banus, Marbella

Marbellasta löytyy erilaisia alueita, ihan samoin kun Helsingistä Kallio, Sörnäinen, Kamppi ja moni muu.
Nueva Andalucía, joka on erityisen kuuluisa Puerto Banus huvivenesatamastaan, sijaitsee noin 8 km päässä Marbellan keskustasta.
Puerto Banuksen maineen ja hintatason vuoksi alue ikäänkuin laajenee, vaikkei niin fyysisesti tietenkään tapahdu. Varsinkin asuntojen vuokraus- ja myynti-ilmoituksissa Puerto Banus on noussut jo yllättävän kauas rannasta. Varatessasi loma-asuntoja, kannattaa sijainti siis varmistaa kartasta ennen varausta.

Nueva Andalucía on alueena erittäin viehättävä ja arvostettu. Golfkenttien ympäristöihin on muodostunut omia pieniä taajamiaan, ja monista löytyy varsinaisia herkkuja niin ravintoloiden kuin muidenkin palveluiden suhteen. Moni golfclubi tarjoaa erittäin herkullista ruokaa ja kauniita maisemia – kannattaa käydä katsomassa vaikkei peli sinänsä kutsuisikaan.

15 kilometriä pidemmälle ajaessa olet jälleen kuin kuin toisessa todellisuudessa. Keskellä luontoa jossa voit sukeltaa historian havinaan, uppoutua viininviljelyn saloihin tai heittäytyä selällesi seuraamaan kotkien liitelyä. Marbella on loistava tukikohde myös luontomatkailusta kiinnostuneille!


Marbellan kaupungissa ja erityisesti Puerto Banuksessa voit antautua jetset-tunnelman vietäväksi ja ihastella huikeita huvipursia ja urheiluautoja kahvilasta käsin. Merkkiliikkeitä on satama pullollaan ja monelle mieluisassa El Corte Inglés tavaratalossa voi shoppailla aamusta iltamyöhään.

Marbella on loistava lomakohde koska täällä jos missä voit tehdä mitä tahansa mieleesi juolahtaakaan! Poikkea Gibraltarilla tai tee pikavisiitti Marokkoon. Pelaa tennistä, golffia, padelia, ratsasta, ui, sukella, kiipeile…Marbellasta on todellakin moneksi!

Puente Romano ja kuninkaallistenkin suosiossa oleva Marbella Club tarjoavat gastronomiasta kiinnostuneille huikeita makuelämyksiä ja Benahavíksen pienessä kylässä on ravintoloita melkein enemmän kuin asukkaita! 
Vegaani- tai kasvisruokavaliota noudattavatkin löytävät jo varaa valita, vaikka suurin osan espanjalaisista edelleenkin rakastaa grillattua lihaa ja mereneläviä. Makuasioista on turha kiistellä, mutta siitä olemme varmasti samaa mieltä että kyllä lomalla pitää syödä hyvin!

Lyhyehkön ajomatkan päässä on upeita retkikohteita kuten historiallinen Ronda, taiteilijoiden suosima Genalguacil tai pikkuruinen Monda jonka linnahotellissa on kuvattu suosittua Vain elämää tv-sarjaa. Málagan provinssi tarjoaa ihania herkkuja ja upeita vierailukohteita, itse Málagan kaupunkia toki unohtamatta! Matka Málagan lentokentälle kestää noin 45 minuuttia.

Tervetuloa!