Missä?

Costa del Solilla Espanjassa. Marbellan keskustasta 8km päässä, Nueva Andalucíassa, kuuluisan Puerto Banus huvivenesataman kupeessa.
Noin 40 kilometriä länteen Fuengirolasta, Málagan lentokentältä noin 60 kilometrin ja 40 minuutin ajomatkan päässä.

Marbella tarjoaa jokaiselle jotakin. Luxusta, jetset-juhlia ja julkkiksia, mutta myös rauhaa ja raikasta ulkoilmaelämää. Blogin kautta voit sukeltaa Espanjan tunnelmiin jo kotisohvalta.

Miten saapua lentokentältä?

Málagan lentokentältä matkustat Marbellaan (Puerto Banus /Nueva Andalucía) helposti ja edullisesti bussilla!
Bussi lähtee aivan terminaalin kupeesta. Tullessasi ulos terminaalirakennuksesta, bussien lipunmyyntipiste on suoraan edessäsi muutaman askeleen päässä, samoin bussien lähtöpiste. Lippua ei voi ostaa bussista, eli osta etukäteen joko netistä tai lipunmyyntipisteestä.

Bussi tulee suoraan Marbellan bussiasemalle, josta nappaat joko paikallisbussin tai taksin loppumatkalle. Marbellan bussiasemalta keskustaan on noin kaksi kilometriä ja Puerto Banukseen noin 10 km.

Lisätietoja bussilla matkustamisesta löydät mm. Málagan lentokentän sivuilta sekä bussiyhtiön sivuilta. Taksi lentokentältä Nueva Andalucíaan maksaa noin 100 euroa. Asiakkaani ovat käyttäneet usein myös Málaga Transfer yhtiön palveluja.

Mihin majoittua?

Varaa majoituksesi Nueva Andalucían tai Puerto Banuksen alueelta.
Myös San Pedro de Alcántaran alue käy mainiosti, otathan kuitenkin huomioon että ‘kokoontumispisteeseemme’ on San Pedrosta noin 3,5 km ja Marbellan varsinaiseen keskustaan noin 10 km.
Mikäli tulet yksiöllisesti räätälöidylle Ihan omalle lomalle, voimme sopia myös että noudan sinut päivittäin Marbellan keskustasta tai vaikkapa Esteponasta. Huomioithan kuitenkin että nämä kuljetukset eivät sisälly normaalin ohjelman hintaan.

Joogaamme pääsääntöisesti Puerto Banuksen rannalla ja kokoontumispisteenä toimii Ocean Clubin vieressä olevilla rappuset. Retkille lähdemme Puerto Banuksesta, ja ennen jokaista retkeä varmistamme useampaan kertaan missä kokoonnumme, niin että varmasti jokainen mukaan tuleva tietää missä olla ja monelta.

Suositeltavaa siis on, että majoituksesi on lyhyehkön kävelymatkan päässä, vaikkakin taksilla liikkuminen on edelleen huomattavasti Suomea edullisempaa. Paikallisbusseilla liikkuminen on erittäin edullista, mutta bussien aikataulut varsinkin ruuhka-aikoina ovat hyvin suuntaa antavia. Mikäli majoitut Marbellaan keskustaan, varaathan siis aikaa myös Nueva Andalucíaan siirtymiselle.

Ohessa linkkejä aiemmin jooga- ja patikointimatkalla olleiden suosittelemista hotelleista.
Voit hyvin tutkia hotellivaihtoehtoja eri varaussivustojen kautta, oheisessa listauksessa on mainittuna vai muutamia lukuisista alueen hotelleista. Esimerkiksi booking.comin kautta voit tutkia eri vaihtoehtoja.
Airbnb vaihtoehtoja on myös hyvin saatavilla.

Asiakkaat ovat suositelleet mm. seuraavia hotelleja.

Occidental Puerto Banus, Puerto Banus (entinen PYR)

Gran Hotel Guadalpin Banus, Puerto Banus

Paloma Blanca Hotel, San Pedro

Cortijo Blaco, San Pedro

Hotel San Cristóbal, Marbella

Moni on majoittunut H10 Andalucia Plaza hotellissa, mutta se on nykyään Hard Rock Hotel.

Voin tehdä vuoksesi melkein mitä tahansa, mutta sää ei ole hallinnassani. Otathan siis huomioon että voimme joutua tekemään muutoksia ohjelmaan tai rannalle sovittujen joogatuntien aikatauluihin pakottavista syistä, jonka vuoksi emme tee yleensä etukäteen kiveen hakattuja aikatauluja.

Ohjelmien, kuten joogaviikon varausmaksu maksetaan 14 vrk kuluttua varauksesta. Varausmaksua ei palauteta asiakkan peruuttaessa. Mahdollisen sairastumistapauksen kohdalla voit myydä paikkasi eteenpäin, tai käyttää varausmaksun muihin JA’ninas loungen tarjoamiin palveluihin tai käyttää sen myöhemmin toisen teemaviikon maksamiseen. Loppuosa maksetaan viimeistään 45 vrk ennen ohjelman aloitusta.

Olemme ulkona mahdollisimman paljon! Huolehdithan siis että sinulla on myös lämmintä päälle, sekä tuulen- ja sateenpitävät vaatteet. Saat hyvissä ajoin ennen ohjelmasi aloitusta ohjeistusta ja muistilistaa mitä kannattaa ottaa mukaan. Mitä enemmän kerrot toiveistasi ja myös terveydentilastasi etukäteen, sitä paremmin osaan vastata toiveisiisi, sekä suunnitella harjoitukset juuri sinulle sopiviksi.

JA’ninas lounge vastaa vain kulloinkin kyseessä olevasta ohjelmasta tai palvelusta. Ja’ninas loungen kautta ostamasi palvelut eivät sisällä lentoja tai majoitusta; ellei kyse ole valtuutetun matkanjärjestäjän kanssa yhteistyössä järjestetystä matkasta jolloin myös maksat matkasi suoraan kyseiselle matkatoimistolle. JA’ninas lounge toimii siis vain ohjelmatuottajana, ei matkanjärjestäjänä.
Osallistujilta edellytetään voimassaolevaa matka- ja/ tapaturmavakuutusta, JA’ninas lounge ei ole vakuuttanut asiakkaitaan ja jokainen osallistuu ostamaansa ohjelmaan tai yksittäiseen palveluun omalla vastuullaan.

Mikäli jonkin force-majeure seikan vuoksi ohjelmaa ei pystyttäisi toteuttamaan, rajoittuu JA’ninas loungen korvausvastuu vain ohjelmasta maksetun hinnan palauttamiseen. JA’ninas lounge ei vastaa asiakkaan lennoista, niiden aikatauluista tai majoitukseen liittyvistä asioista millään tavoin. Ohjelmat ja palvelut on suunniteltu perusterveille aikuisille. Alle 18-vuotiaat vain huoltajan seurassa tai esimerkiksi joogatunneille huoltajan vastuulla.

Teen parhaani että viihdyt ja autan mielläni kaikissa järjestelyissä.
Tervetuloa – yksin tai yhdessä!