Missä?

Costa del Solilla Espanjassa, Marbellan Nueva Andalucíassa. Noin 40 kilometriä länteen päin Fuengirolasta, Málagan lentokentältä noin 60 kilometrin ja 40 minuutin ajomatkan päässä.
Norwegian ja Finnair lentävät Málagaan parhaimmillaan jopa useamman kerran päivässä.

Marbella tarjoaa jokaiselle jotakin. Luxusta, jetset-juhlia ja julkkiksia, mutta myös rauhaa ja raikasta ulkoilmaelämää. Janinan blogin ja Olemon kautta voit sukeltaa Espanjan tunnelmiin jo kotisohvalta.

Andalucían aamuaurinko

Málagan lentokentältä matkustat Marbellaan (Puerto Banus /Nueva Andalucía) helposti ja edullisesti bussilla!
Bussi lähtee aivan terminaalin kupeesta. Tullessasi ulos terminaalirakennuksesta, bussien lipunmyyntipiste on suoraan edessäsi muutaman askeleen päässä, samoin bussien lähtöpiste. Lippua ei voi ostaa bussista, eli osta etukäteen joko netistä tai lipunmyyntipisteestä.

Bussi tulee suoraan Marbellan bussiasemalle, josta nappaat joko paikallisbussin tai taksin loppumatkalle. Marbellan bussiasemalta on noin 10 km Puerto Banukseen, ja pari kilometriä kaupungin keskustaan.

Lisätietoja bussilla matkustamisesta löydät mm. Málagan lentokentän sivuilta sekä bussiyhtiön sivuilta. Taksi lentokentältä Nueva Andalucíaan maksaa noin 100 euroa. Asiakkaani ovat käyttäneet usein myös Málaga Transfer yhtiön palveluja.

Puerto Banus

Varaa majoituksesi Nueva Andalucían tai Puerto Banuksen alueelta.
Marbellan varsinaiseen keskustaan on noin 8 km.
Rantajoogaamme pääsääntöisesti Puerto Banuksen rannalla ja kokoontumispisteenä toimii Ocean Clubin vieressä olevilla rappuset. Suositeltavaa siis on että majoituksesi on lyhyehkön kävelymatkan päässä, vaikkakin taksilla liikkuminen on edelleen huomattavasti Suomea edullisempaa.

Marbellaan kuuluvasta San Pedro de Alcántarasta pääsee kävelemään noin 3,5 km matkan rantaa pitkin Puerto Banukseen.