Syksyn 2023 online-yinjoogatunnit

Joogaa kaikki syksyn sunnuntait.
Kotona.

45 minuutin online-tunti Zoomin kautta sunnuntaisin klo 19.00-19.45 Suomen aikaa.

27.8.-17.12.2023
Yhteensä 17 kertaa

119€
Hinta sisältää tallenteen tunnista.
Saat linkin tallenteeseen aina maanantaisin ja tallenteet jäävät käyttöösi vuoden 2023 loppuun saakka.

Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta yinjoogasta, mutta se on suositeltavaa.
Tunneilla en käy läpi harjoituksen perusperiaatteita, joten ne olisi hyvä olla hallussa.

Halutessasi voit ostaa syksyn 2022 tuntitallenteet (20 kpl) hintaan 150€.

Hinta sisältää Espanjan arvonlisäveron 21%.
Voit maksaa tilisiirrolla tai yleisimmillä pankki-ja luottokorteilla. Mikäli valitset maksutavaksi korttimaksun, saat maksulinkin tekstiviestillä / WhatsAppilla.


Ilmoittaudu tästä!

Ilmoittautumisen yhteydessä annetut tiedot jäävät vain JA’ninas loungen käyttöön eikä niitä koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle.
Ilmoittautuminen on sitova. Maksettua kausimaksua ei palauteta, eikä sitä voi vaihtaa muihin palveluihin. Sama koskee syksyn 2022 tallenteiden ostoa.

Kiitos kun tulet mukaan🧡!
Saat tilisiirron tai maksulinkin 48h sisällä ilmoittautumisestasi. Käsittelen kaikki ilmoittautumiset henkilökohtaisesti, koska jokainen osallistuja on tärkeä ja arvokas!

Jos viestiä ei kuulu, tarkista roskapostikansio.
Lisää myös valmiiksi osoite info(at)janinaslounge.com sähköpostiohjelmasi osoitekirjaan, niin viestien pitäisi löytää paremmin perille!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lue lisää yinjoogasta tästä.

Millainen opettaja olen?

Lähestyn usein harjoitusta itsemyötätunnon, lempeyden ja sallivuuden näkökulmasta. Joogan taika ei tapahtu pakottamalla, vaan harjoitukselle antautumisella ja avautumisella.

Arvostelematon itsetarkkailu ja kokemuksen ainutlaatuisen hetken ymmärtäminen tuo harjoitukseen ihan uudenlaisen ulottuvuuden.
Minulle jooga on enemmän henkinen harjoitus kuin asanoihin asettumista ja se näkyy, ja sen on tarkoituskin näkyä myös opetuksessani.  

Jooga on rakkaus ja sen rikkaus on monipuolisuus. Samaa harjoitusta voi lähestyä monesta eri näkökulmasta. Jokainen löytää oman tapansa tehdä harjoitusta.

Oman kehoni haasteiden vuoksi ymmärrän hyvin miltä “jäykkä kun rautakanki” tuntuu ja tiedän että kynnys aloittaa voi olla korkea.
Innostuin joogasta alunperin nimenomaan sen vuoksi ettei siinä tarvinnut olla hyvä millään tavalla ja toivon että voin omalta osaltani auttaa madaltamaan kynnystä.

Jokainen etenee täysin omassa tahdissaan, omaa kehoaan kuunnellen ja kunnioittaen. Se, miltä joku asento näyttää ulospäin, on melko merkityksetöntä.

Yinjooga on ihana tapa pysähtyä, rauhoittua hetkeksi hengittelemään ja samalla palautella kehon luontaisia liikeratoja.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Lisää minusta voit lukea tästä.

Nähdään sunnuntaisin!