Joogaviikko Marbellan Puerto Banuksessa 7.-13.11.2022

-TÄYNNÄ-
Marraskuussa matkataan joogan sydämeen ja Espanjan vuorille.

Pienryhmässä reissaat kuin ystäviesi kanssa!

Pienryhmä, vain 8 osallistujaa, pitää huolen että tunnelma pysyy sellaisena kuin se parhaimmillaan ystävien kesken reissatessa on. Rentona, avoimena, luotettavana, kannustavana.

Eri opettajien harjoitukset avaavat joogan sydäntä. Antaudumme eri tavoille ja muodoille yhteen suuntaukseen tuijottamisen sijaan.
Jooga on rauha ja rakkaus, mutta myös voima ja vahvuus!
Harjoitus elää ja muuttuu, omaa muutostasi mukaillen.
Jooga on yksilöllinen harjoitus yhdessä.

Patikointiretket ovat rennosti eteneviä ja matkan mittaamisen sijaan keskitymme ympäristöön ja siihen millaisia tuntemuksia ja kokemuksia se meissä herättää. Teemme erilaisia pieniä harjoituksia myös retkien aikana.
Reitit ovat turvallisia ja sopivat kaikille perusterveille aikuisille.

Meditaatiohetkien, luovuusleikkien ja muun hauskan yhdessäolon lisäksi jää aikaa myös omille retkille ja rennolle lomasta nauttimiselle.

Alustava ohjelma

MAANANTAI 7.11.
Päivällä toisiimme tutustuminen, viikon ohjelman läpikäyminen, paikkaan perehtyminen, ohjattu meditaatio + joogaharjoitus, yhteinen lounas. Illemmalla rento iltakävely & -meditaatio. Meditaatio toimii tässä ohjelmassa yleiskäsitteenä erilaisille mielen keskittymis- ja kehon rentoutumisharjoituksille. Teemme vaihtelevasti erilaisia harjoituksia, et tarvitse erityistä aiempaa kokemusta meditaatiosta, avoin mieli riittää.

TIISTAI 8.11.
Puolen päivän patikointiretki, sis. piknik-lounaan.
Iltajooga rannalla.

KESKIVIIKKO 9.11.
Aamupäivästä dynaaminen joogaharjoitus vierailevan opettajan johdolla.
Tunnin jälkeen tutkaillaan rennosti luovuutta ja kokeillaan erilaisia harjoituksia. Esimerkiksi saippuakuplien puhaltamisen yhdistäminen valokuviin on mutkatonta taidetta, rannalta löytyvistä aarteista voi tehdä installaation, kiviin voi maalata viestejä pullopostin tapaan…
Iltajooga rannalla.
Yhteinen, omakustanteinen illallinen. Kustannus noin 25€ sis. juomat.

TORSTAI 10.11.
Pidempi patikointiretki, sis. piknik-lounaan.
Meditaatioharjoitus retken aikana.

PERJANTAI 11.11.
Aamupäivästä pidempi jooga-workshop vierailevan opettajan johdolla.
Pääset itse päättämään teemasta äänestämällä, loppumaksun suorittamisen yhteydessä.
Illalla uppoudumme vielä mystiikan maailmaan, tutkimme tarotkortteja ja teemme taikoja…
Yhteinen, omakustanteinen illallinen. Kustannus noin 25€ sis. juomat.

LAUANTAI 12.11.
Aamulla dynaaminen jooga vierailevan opettajan johdolla.
Pieni kaupunkikierros, jonka jälkeen kokkaamme kotoisasti yhdessä. Pääsemme vieraaksi espanjalaiseen kotiin ja nautimme rennosta iltapäivästä, espanjalaisesta vieraanvaraisuudesta ja opimme samalla mm. miten tehdään herkullista Salmorejo-keittoa.

SUNNUNTAI 13.11.
Aamupäivällä jooga rannalla, kiitos ja kumarrus.

Tunnit pidetään sään salliessa ulkona. Sateen sattuessa yhdistetään osa tunneista pidemmiksi workshop -muotoisiksi ja ne pidetään joogastudiolla. Marraskuu on yleensä mitä mainioin kuukausi ulkoiluun, mutta varauduthan myös lämpimillä ja sateenpitävillä varusteilla.

Lämpimästi tervetuloa!

Tärkeää huomioida & usein kysyttyjä kysymyksiä

Hinta & maksuehdot
Hinta 459 € sisältää VAT 21%, mainitun ohjelman sekä mainitut ruokailut.
Varausmaksu 200€ maksetaan 14 vrk kuluessa ilmoittautumisesta, loppuosa 45 vrk ennen ohjelman aloitusta.

Osallistujilta edellytetään voimassaolevaa matkavakuutusta. Hinta ei sisällä lentoja tai majoitusta. Autan tarvittaessa järjestämään kimppakyydin samoilla lennoilla tuleville, hinta määräytyy matkustajamäärän mukaisesti.

En ole joogannut koskaan, voinko silti osallistua?
Voit. Tämä ei ole joogan peruskurssi, mutta harjoitusten lähtökohtana on aina kehon hyvinvointi, ei asentojen ulkoinen näyttävyys.
Perusterveenä kuka tahansa voi osallistua. Pienryhmässä on myös aina mahdollista saada henkilökohtaista opastusta.
On toki hyvä myös huomioida että jokaisen osallistuminen vaikuttaa yhteiseen energiaan ja tunnelman muodostumiseen.
Jos esimerkiksi et ole kiinnostunut millään tavoin meditaatiosta, tämä ei varmastikaan ole sinulle paras lomaohjelma.

Uskallanko tulla yksin?
Toki, ehdottomasti!
Pienryhmässä on helppo sujahtaa joukkoon, ja teen parhaani että tunnet olosi tervetulleeksi.
Autan mielelläni kaikissa varauksissa.
Yhteisille, omakustanteisille kahveille, lounaille ja illallisille on aina varmasti seuraa. Ohjelmaan on merkitty vain kaksi yhteistä illallista, mutta lupaan ettei kenenkään tarvitse jäädä illalla yksin. Ei siis huolta! Rohkeasti reissuun vaan, joskus pieni oma aika & tila onkin erittäin upea juttu!

Mihin hotelliin kannattaa majoittua?
Katso lisää majoituksen varaamisesta ja ohjeita saapumiseen täältä.
Kysy, kerron mielelläni lisää!

Huomioidaanko erikoisruokavaliot?
Kyllä vain, kysyn sinulta mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot hyvissä ajoin.
Vegaanina Espanjassa ei edelleenkään ole yhtä helppoa kuin Suomessa, mutta ei suinkaan mahdotonta. Henkilökohtaisesti rakastan maistuvaa kasvisruokaa!

Millainen sää on marraskuussa?
Marraskuu on yleensä Espanjassa mitä parhainta aikaa ulkoiluun ja rannalla joogaamiseen. Sään vuoksi voimme joutua tekemään pieniä muutoksia aikatauluun tai ohjelmaan, kuitenkin toki niin ettet jää mistään paitsi! Aamupäivät aloitamme yleensä noin klo 10 jotta on riittävän lämmintä joogata ulkona, joten ehdit nauttia pitkistä aamu-unista ja rauhallisesta aamiaisesta. 

Entä jos sairastun? Tai en muutoin voikaan osallistua?
Varausmaksu palautetaan vain sairaustapauksessa, lääkärintodistusta vastaan. Mikäli asiakas peruuttaa tulonsa kun ohjelman alkuun on alle 45 vrk, ei varausmaksua tai maksettua loppumaksua palauteta. Tällöin asiakas voi myydä itse paikkansa eteenpäin tai sairauslomatodistusta vastaan siirrän maksetut summat käyttöösi myöhempää ajankohtaa varten. Maksut voi silloin käyttää myös yksittäisiin joogatunteihin tai omiin lomaohjelmiin. Mikäli pandemia tai muut viranomaisten ohjeet vaativat ohjelman peruuttamista, maksetaan toki kaikki maksetut maksut täysmääräisesti takaisin.

JA’ninas lounge vastaa vain mainitusta ohjelmasta. Mikäli jonkin force-majeure seikan vuoksi (luonnonkatastrofi tms.) ohjelmaa ei pystyttäisi toteuttamaan, rajoittuu JA’ninas lounge korvausvastuu vain ohjelmasta maksetun hinnan palauttamiseen. JA’ninas lounge ei vastaa asiakkaan lennoista, niiden aikatauluista tai majoitukseen liittyvistä asioista millään tavoin. Ohjelma on suunniteltu perusterveille aikuisille, ikäraja 18 v. Alle 18-vuotiaat vain huoltajan seurassa.

Tervetuloa nauttimaan elämästä Espanjaan!

RYHMÄ ON TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua varasijalle, jolloin otan sinuun yhteyttä jos joku peruuttaa tulonsa.

1667813400

  days

  hours  minutes  seconds

until

Joogaviikko alkaa