Joogaloma Puerto Banuksessa 6.-11.11.2023

Joogaa…

Rentoudu, virkisty, voimaannu!


Tällä lomalla oteaan rennosti, myös joogan suhteen!
Harjoitamme rannalla kaikessa rauhassa ja nautimme kiireettömyydestä.

Rauhalliseen tahtiin etenevät harjoitukset soveltuvat myös vähemmän jooganneille, mutta ihan ensikertalaisille tämä viikko ei sovellu.
Pääpaino on yinjoogassa, mutta teemme myös erilaisia kehoa vahvistavia ja liikkuvuutta ylläpitäviä harjoituksia sekä kokeilemme erilaisia mielikuva- ja meditaatioharjoituksia. 

Patikoimme kauniissa maisemissa ja ripeän askeltamisen sijaan keskitymme havainnoimaan ympäristöä ja sen vaikutusta omaan kehoon ja mieleen.

Patikointiretkiä…


Pienryhmässä reissaat kuin ystävien kanssa!

Pienryhmä pitää huolen että tunnelma pysyy tiiviinä ja reissaat kuin ystävien kanssa.
Tälle reissulle uskallat hyvin myös yksin!

Ehdit nauttia myös täysin vapaasta, omasta ajasta!

Monena vuonna osa osallistujista on kokenut että ohjelmaa on ollut liikaa, joten tällä kertaa nautit siis myös reilummasta vapaa-ajasta.
Enemmän aktiivista tekemistä kaipaavat voivat nauttia pyöräilystä rantabulevardilla, pelata tennistä tai padelia, golffata, ratsastaa, lähteä ostoksille tai käydä vaikka kylpylässä.
Myös lisäjoogatuntien järjestäminen (lisämaksusta) on mahdollista.
Marbellassa ei tekeminen varmasti lopu kesken!


Alustava ohjelma

MAANANTAI 6.11.2023
Klo 11-15
Toisiimme tutustuminen, ohjelman läpikäyminen, paikkaan perehtyminen, joogaharjoitus, yhteinen lounas (ks.ateriapaketti).

TIISTAI 7.11.
Klo 10-15
Puolen päivän patikointiretki sisältäen 30min joogaharjoituksen ja herkulliset eväät.
Tärkeintä tällä retkellä ei ole kilometrit tai vauhti, vaan läsnäolo. Antautuminen hidastamiselle ja luonnon kauneuden ihastelulle.

KESKIVIIKKO 8.11.
Klo 10-14
Pidempi workshop vierailevan joogaopettajan johdolla, yhteinen lounas (ks.ateriapaketti).

TORSTAI 9.11.
Koko päivän kaupunkiretki, yhteinen lounas (ks.ateriapaketti).

Kohde valikoituu sen mukaan kuinka moni on ollut joogamatkalla Marbellassa jo aiemmin. Ihanaa kyllä moni on ollut jo useampaan kertaan, kiitos luottamuksesta!

PERJANTAI 10.11.
Klo 10-11.30
Aamujooga vierailevan opettajan johdolla.

Klo 19-
Yhteinen illallinen (ks.ateriapaketti).

LAUANTAI 11.11.
Klo 11-13
Aamujooga rannalla, kiitos ja kumarrus.

Joogatunnit pidetään aina sään salliessa ulkona. Sateen sattuessa yhdistetään osa ohjelmasta ja ne pidetään joogastudiolla tai muussa sopivassa paikassa. Marraskuu on yleensä varsin mukava kuukausi ulkoiluun ja useimmiten päivällä on vielä ihan bikinikelit suomalaisille, mutta varauduthan myös lämpimillä ja sateen- ja tuulenpitävillä varusteilla. 

Hinta 399 sisältää Espanjan arvonlisäveron 21%, yllä kuvaillun ohjelman sekä esimerkiksi patikointeihin ja kaupunkiretkeen liittyvät kuljetukset. Lisäksi paikan päällä 6.11.2023 maksetaan 150€ ateriapaketti, joka kattaa kaikki ohjelmassa mainitut ruokailut ruokajuomineen.
Jokainen osallistuja sitoutuu maksamaan siis myös ateriapaketin.
Hinta ei sisällä majoitusta, lentoja tai lentokenttäkuljetuksia.

Mikäli tunnit joudutaan sään vuoksi siirtämään sisälle, osallistujat maksavat noin 5€ lisämaksun/kerta, joka kattaa kuljetuskustannukset (taksi / Uber).

Katso vinkkejä majoitukseen tästä.

Kilometreittäin kaunista rantaa…

Tärkeää huomioida & usein kysyttyjä kysymyksiä

Hinta & maksuehdot 
Hinta 399 € sisältää VAT 21% ja mainitun ohjelman.
Osallistujat sitoutuvat myös maksamaan 150€ ateriapaketin 6.11.2023 tervetuloa-tilaisuuden yhteydessä.
Varausmaksu 100€ maksetaan 14 vrk kuluessa ilmoittautumisesta, loppuosa 60 vrk ennen ohjelman aloitusta.
Maksutapoina lasku, tai yleisimmät pankki-ja luottokortit. Pankki- tai luottokortilla maksaessasi saat tekstiviestillä maksulinkin ja virallisen kuitin kun maksu on suoritettu.

Osallistujilta edellytetään voimassaolevaa tapaturma ja/tai matkavakuutusta, asuinpaikasta riippuen. Hinta ei sisällä lentoja, lentokenttäkuljetuksia, majoitusta eikä vakuutusta.

Mihin lentää?
Málaga, Espanja.
Usea yritys tarjoaa lentokenttäkuljetuksia, saat linkkejä lähempänä matkaasi.

Mihin hotelliin kannattaa majoittua?
Varaa majoituksesi Nueva Andalucían tai Puerto Banuksen alueelta. 
Myös San Pedro de Alcántaran alue käy, otathan kuitenkin huomioon että kokoontumispisteeseemme on San Pedrosta noin 3,5 km päässä ja Marbellan varsinaiseen keskustaan noin 10 km. Katso lisätietotoja saapumiseen ja majoittumiseen tästä.

Huomioidaanko erikoisruokavaliot?
Kyllä vain, kysyn sinulta mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot hyvissä ajoin. 
Vegaanina Espanjassa ei edelleenkään ole yhtä helppoa kuin Suomessa, mutta ei mahdotonta. Henkilökohtaisesti rakastan maistuvaa kasvisruokaa!

Millainen sää on marraskuussa?
Marraskuu on yleensä Espanjassa mitä ihaninta aikaa. Ei ole enää tukahduttavan kuuma, mutta alkukuusta päivällä usein pärjää t-paidassa.
Sään vuoksi voimme joutua kuitenkin tekemään muutoksia aikatauluun ja/tai ohjelmaan – otathan tämän huomioon omaa ohjelmaasi suunnitellessasi.

Aamupäivät aloitamme yleensä noin klo 10 jotta ehdit nauttia pitkistä aamu-unista ja rauhallisesta aamiaisesta. 
Marraskuun alussa aurinko nousee noin klo 8 ja laskee noin klo 18.

Entä jos sairastun? Tai en muutoin voikaan osallistua?
Varausmaksu palautetaan vain sairaustapauksessa, lääkärintodistusta vastaan, mikäli ohjelman alkuun on yli 60 vrk.

Mikäli asiakas peruuttaa tulonsa kun ohjelman alkuun on alle 60 vrk, ei varausmaksua tai jo maksettua loppumaksua palauteta.
Tällöin asiakas voi myydä itse paikkansa eteenpäin tai sairauslomatodistusta vastaan voin siirtää maksetut summat käyttöösi myöhempää ajankohtaa varten. Maksut voi silloin käyttää myös joogatunteihin tai omiin lomaohjelmiin.

Mikäli pandemia tai muut viranomaisten ohjeet vaativat ohjelman peruuttamista, maksetaan toki kaikki maksetut maksut täysmääräisesti takaisin. Lähtökohtaisesti siis sairastuminen on ainoa syy jolloin varausmaksu maksetaan takaisin. Mikäli varausmaksu palautetaan tai siirretään myöhempää käyttöä varten, vähennetään siitä käsittelykuluna 40 euroa, myös sairaustapauksissa.

JA’ninas lounge vastaa vain mainitusta ohjelmasta. Mikäli jonkin force-majeure seikan vuoksi (luonnonkatastrofi tms.) ohjelmaa ei pystyttäisi toteuttamaan, rajoittuu JA’ninas lounge korvausvastuu vain ohjelmasta maksetun hinnan palauttamiseen. JA’ninas lounge ei vastaa asiakkaan lennoista, niiden aikatauluista tai majoitukseen liittyvistä asioista millään tavoin. Ohjelma on suunniteltu perusterveille aikuisille.

En ole joogannut koskaan, voinko silti osallistua?
Suosittelen lämpimästi edes lyhyttä joogan peruskurssia. Halutessasi voit myös ostaa ohjaamieni yinjoogatuntien tallenteita, joiden avulla pääset alkuun. 20 tunnin paketti maksaa 150€. Ihan ummikkona ei tähän ohjelmaan kannata osallistua.

Nähtävyyksiä…

Voinko osallistua vain osaan ohjelmasta?
Voit, mutta hinta on sama. Mihinkään osallistuminen ei tietenkään ole pakollista, joten voit jättää minkä tahansa osuuden väliin niin halutessasi.
Ateriapaketin hintaa ei hyvitetä, vaikka jättäisit ruokailuja väliin.

Kuka joogatunnit pitää, kuka vastaa ohjelmasta?
Joogatunnit pitää pääsääntöisesti Janina, ellei muuta ole mainittu. Hän myös vastaa ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta. Ensimmäinen joogamatka Marbellaan oli vuonna 2016. Janina on koulutettu joogaopettaja, rentouden ja sallivuuden puolesta puhuva, FAF ravinto-ja hyvinvointivalmentaja.
Lisää Janinasta voit lukea täältä.

Haluaisin lisää ohjelmaa, miten se onnistuu?
Haluatpa sitten lisää joogaa tai vaikka varata tanssitunnin, kerrot vain! Autan mielelläni kaikissa järjestelyissä.

Sydämellisesti tervetuloa!

Varaa paikkasi tästä!

Tervetuloa Marbellaan!

Jos et ole saanut vastausta yhteydenottopyyntöösi tai vahvistusta ilmoittautumiseesi 48h tunnin kuluessa varauksestasi, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion ja jos viestiä ei löydy sieltä, otathan yhteyttä, kiitos!
Voit tehdä varauksesi myös WhatsAppilla, soittamalla +34 673 804 871 tai lähettämällä sähköpostia: info(at)janinaslounge.com
Pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin 48h kuluessa!