Jooga-ja patikointiloma Espanjan Marbellassa 21.-27.11.2022

Joogaa…

Palaudu, virkisty, voimaannu!

Hyvinvointi koostuu monesta asiasta.
Mielekkäästä työstä, itsestä huolehtimisesta ja arvostamisesta.
Ravitsemus, liikunta ja lepo ovat toki myös tärkeässä asemassa.

Tämän jooga- & hyvinvointiloman aikana keskitymme tutkimaan hyvinvointia useammasta näkökulmasta.
Tutkimme esimerkiksi miten jooga ja meditaatio voivat toimia arjen apuna.
Pohdimme mm. miten joogan ja meditaation avulla voimme tulla tietoisemmiksi omista tunteistamme ja sitä kautta tunnistaa omia toimintamallejamme.
Kun tiedostamme miten toimimme, meillä on myös mahdollisuus muuttaa toimintatapojamme.

Jooga, meditaatio ja itsetuntemusharjoitukset tarjoavat meille keinoja jotka auttavat parantamaan stressin sietokykyä, tukevat palautumista ja edistävät rentoutumista. 

Saat rutkasti käytännöllisiä vinkkejä ja teet monta konkreettista harjoitusta joista voit poimia mieluisammat arkesi assistenteiksi. 

Rauhalliseen tahtiin etenevät harjoitukset soveltuvat myös vähemmän jooganneille. Pääpaino on yinjoogassa, mutta teemme myös erilaisia kehoa vahvistavia ja liikkuvuutta ylläpitäviä harjoituksia sekä kokeilemme erilaisia mielikuva- ja meditaatioharjoituksia. 

Osallistujat saavat pienen työkirjan johon voi tehdä muistiinpanoja ja halutessaan työstää omaa hyvinvointisuunnitelmaa.

Meditaatio toimii tässä ohjelmassa yleiskäsitteenä erilaisille mielen keskittymis- ja kehon rentoutumisharjoituksille. Teemme vaihtelevasti erilaisia harjoituksia, et tarvitse erityistä aiempaa kokemusta meditaatiosta, avoin mieli riittää.

Patikointiretkiä…


Pienryhmä, vain 8 osallistujaa!

Pienryhmä pitää huolen että tunnelma pysyy tiiviinä ja pienessä ryhmässä tutustuu helposti myös muihin. Ohjelmaan merkittyjen yhteisten ruokailujen lisäksi kahvi- ja ruokaseuraa on varmasti aina saatavilla.
Ohjelma on tiivis, mutta siihen on jätetty myös vapaa-aikaa omaa ohjelmaa varten. Enemmän aktiivista tekemistä kaipaavat voivat nauttia pyöräilystä rantabulevardilla, pelata tennistä tai padelia, golffata, ratsastaa, lähteä ostoksille tai käydä vaikka kylpylässä.
Marbellassa ei tekeminen varmasti lopu kesken!

Tällä viikolla mukana myös joogaopettaja, energiahoitaja (mm. Access Bars®) Jonna Koskela.
Jonna tuo mukanaan ripauksen tähtipölyä ja kosmista energiaa, sillä hän on loistava opastaja tarot-korttien ja astrologian saloihin.
Pohjakoulutukseltaan Jonna on toimintaterapeutti.
Jonnalla on vahva kokemus ja näkemys kehon ja mielen yhteydestä ja laaja-alainen näkemys ihmisyydestä sen kaikkine puolineen näkyy Jonnan helposti lähestyttävässä tavassa kohdata ja ohjata.


Alustava ohjelma

MAANANTAI 21.11.2022
Päivällä toisiimme tutustuminen, ohjelman läpikäyminen, paikkaan perehtyminen, joogaharjoitus, yhteinen lounas.
Illemmalla ensimmäinen workshop keho-mieliyhteydestä, tunteista ja niiden tunnistamisesta.

TIISTAI 22.11.
Puolen päivän patikointiretki sisältäen herkulliset eväät. Teemme retken aikana erilaisia lyhyitä harjoituksia.
Tärkeintä tällä retkellä ei ole kilometrit tai vauhti, vaan läsnäolo. Antautuminen hidastamiselle ja luonnon kauneuden ihastelulle.
Itapäivällä ja illalla omaa aikaa.

KESKIVIIKKO 23.11.
Aamupäivällä rantajooga sekä tunteet mielessä & kehossa workshop, kokonaiskesto noin kolme tuntia.
Yhteinen omakustanteinen lounas, jonka jälkeen omaa aikaa ennen yhteistä iltaharjoitusta.

TORSTAI 24.11.
Aamujooga jonka jälkeen kävelemme Puerto Banuksesta noin 7 km matkan Marbellan keskustaan kaunista rantareittiä pitkin.
Lyhyt kaupunki-info jonka jälkeen omaa aikaa (mahdollisuus myös opastettuun kaupunkikierrokseen) ja paluu omatoimisesti kävellen, bussilla, taksilla tai vaikka katamaraanilla.
Iltajooga auringonlaskun aikaan.

PERJANTAI 25.11.
Puolen päivän patikointiretki eväiden kera.
Ilta vapaata aikaa omille puuhille. Iltakävely- ja illallisseuraa on varmasti aina saatavilla, joten voit hyvin lähteä reissuun myös yksin. Joskus pieni etäisyys arkeen ja oman lähiympäristön vaikutuksiin saakin näkemään asiat vähän eri valossa. Joskus oma aika onkin ihan parasta!

LAUANTAI 26.11.
Aamujooga ja arvot arjessa hyvinvoinnin tukena workshop, kokonaiskesto noin kaksi tuntia.
Päivällä omaa aikaa.
Illalla sukelletaan toviksi mystiikan maailmaan, tarot-korttien ja astrologian pariin, jonka jälkeen yhteinen illallinen.
Kiitos ja kumarrus heille jotka lähtevät sunnuntaina jo aamulennolla.

SUNNUNTAI 27.11.
Aamujooga. Kiitos ja kumarrus.

Joogatunnit, meditaatiot ja workshopit pidetään aina sään salliessa ulkona. Sateen sattuessa yhdistetään osa ohjelmasta ja ne pidetään joogastudiolla tai muussa sopivassa paikassa. Marraskuu on yleensä varsin mukava kuukausi ulkoiluun ja useimmiten päivällä on vielä ihan bikinikelit suomalaisille, mutta varauduthan myös lämpimillä ja sateen- ja tuulenpitävillä varusteilla. 

Hinta 499 sisältää Espanjan arvonlisäveron 21%, yllä kuvaillun ohjelman, ohjelmassa mainitut ruokailut, työkirjan.

Kilometreittäin kaunista rantaa…

Tärkeää huomioida & usein kysyttyjä kysymyksiä

Hinta & maksuehdot 
Hinta 499 € sisältää VAT 21%, mainitun ohjelman sekä mainitut ruokailut. 
Varausmaksu 200€ maksetaan 14 vrk kuluessa ilmoittautumisesta, loppuosa 45 vrk ennen ohjelman aloitusta.
Maksutapoina lasku, tai yleisimmät pankki-ja luottokortit. Pankki- tai luottokortilla maksaessasi saat tekstiviestillä maksulinkin ja virallisen kuitin kun maksu on suoritettu.

Osallistujilta edellytetään voimassaolevaa tapaturma ja/tai matkavakuutusta, asuinpaikasta riippuen. Hinta ei sisällä lentoja, majoitusta eikä vakuutusta. Autan tarvittaessa järjestämään kimppakyydin samoilla lennoilla tuleville, hinta määräytyy matkustajamäärän mukaisesti. Malagan lentokentältä on myös erittäin helppo tulla bussilla. Katso lisäohjeita saapumiseen täältä.

Mihin lentää?
Málaga, Espanja.

Mihin hotelliin kannattaa majoittua?
Varaa majoituksesi Nueva Andalucían tai Puerto Banuksen alueelta. 
Myös San Pedro de Alcántaran alue käy mainiosti, otathan kuitenkin huomioon että kokoontumispisteeseemme on San Pedrosta noin 3,5 km päässä ja Marbellan varsinaiseen keskustaan noin 10 km. 
Katso lisää majoituksen varaamisesta ja ohjeita saapumiseen täältä.

Uskallanko tulla yksin?
Toki, ehdottomasti!
Pienryhmässä on helppo sujahtaa joukkoon, ja teen parhaani että tunnet olosi tervetulleeksi. 
Yhteisille, omakustanteisille kahveille, lounaille ja illallisille on aina varmasti seuraa.
Ei siis huolta! Rohkeasti reissuun vaan, joskus pieni oma aika & tila onkin erittäin upea juttu!

Huomioidaanko erikoisruokavaliot?
Kyllä vain, kysyn sinulta mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot hyvissä ajoin. 
Vegaanina Espanjassa ei edelleenkään ole yhtä helppoa kuin Suomessa, mutta ei suinkaan mahdotonta. Henkilökohtaisesti rakastan maistuvaa kasvisruokaa!

Millainen sää on marraskuussa?
Marraskuu on yleensä Espanjassa mitä ihaninta aikaa. Ei ole enää tukahduttavan kuuma, mutta päivällä useimmiten pärjää t-paidassa. Usein marraskuussa suomalaiset tarkenevat vielä bikineissäkin keskellä päivää.
Sään vuoksi voimme joutua kuitenkin tekemään pieniä muutoksia aikatauluun tai ohjelmaan, tämän vuoksi ohjelmassa ei esimerkiksi ole vielä kellonaikoja. Aamupäivät aloitamme yleensä noin klo 9.30-10 jotta ehdit nauttia pitkistä aamu-unista ja rauhallisesta aamiaisesta. 

Entä jos sairastun? Tai en muutoin voikaan osallistua?
Varausmaksu palautetaan vain sairaustapauksessa, lääkärintodistusta vastaan.
Mikäli asiakas peruuttaa tulonsa kun ohjelman alkuun on alle 45 vrk, ei varausmaksua tai jo maksettua loppumaksua palauteta.
Tällöin asiakas voi myydä itse paikkansa eteenpäin tai sairauslomatodistusta vastaan voin siirtää maksetut summat käyttöösi myöhempää ajankohtaa varten. Maksut voi silloin käyttää myös yksittäisiin joogatunteihin tai omiin lomaohjelmiin.

Mikäli pandemia tai muut viranomaisten ohjeet vaativat ohjelman peruuttamista, maksetaan toki kaikki maksetut maksut täysmääräisesti takaisin. Lähtökohtaisesti siis sairastuminen on ainoa syy jolloin varausmaksu maksetaan takaisin. Mikäli varausmaksu palautetaan tai siirretään myöhempää käyttöä varten, vähennetään siitä käsittelykuluna 40 euroa, myös sairaustapauksissa.

JA’ninas lounge vastaa vain mainitusta ohjelmasta. Mikäli jonkin force-majeure seikan vuoksi (luonnonkatastrofi tms.) ohjelmaa ei pystyttäisi toteuttamaan, rajoittuu JA’ninas lounge korvausvastuu vain ohjelmasta maksetun hinnan palauttamiseen. JA’ninas lounge ei vastaa asiakkaan lennoista, niiden aikatauluista tai majoitukseen liittyvistä asioista millään tavoin. Ohjelma on suunniteltu perusterveille aikuisille.

En ole joogannut koskaan, voinko silti osallistua?
Voit. Tämä ei ole joogan peruskurssi, mutta harjoitusten lähtökohtana on aina kehon hyvinvointi, ei asentojen ulkoinen näyttävyys. 
Perusterveenä kuka tahansa voi osallistua. Pienryhmässä on myös aina mahdollista saada henkilökohtaista opastusta. 
On toki hyvä myös huomioida että jokaisen osallistuminen vaikuttaa yhteiseen energiaan ja tunnelman muodostumiseen. 
Jos esimerkiksi et ole kiinnostunut millään tavoin meditaatiosta, tämä ei varmastikaan ole sinulle paras lomaohjelma.

Nähtävyyksiä…

Voinko osallistua vain osaan ohjelmasta?
Voit, mutta hinta on sama. Tätä viikkoa ei ole mahdollisuus pilkko osiin. Mihinkään osallistuminen ei tietenkään ole pakollista, joten voit jättää minkä tahansa osuuden väliin niin halutessasi.

Meitä olisi oma ryhmä. Saammeko hinnasta alennusta?
Jos haluat toteuttaa tämän (tai vastaavan ohjelman muuna aikana )omalle ryhmällesi, ota yhteyttä:
info(at)janinaslounge.com tai +34 673 804 871.
Hinta riippuu ajankohdasta, ryhmän koosta ja mahdollisesti räätälöitävästä ohjelmasta.
Teen mielelläni tarjouksen toiveittenne mukaisesti!

Kuka joogatunnit pitää, kuka vastaa ohjelmasta?
Joogatunnit pitää pääsääntöisesti Janina, ellei muuta ole mainittu. Hän myös vastaa ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta. Ensimmäinen joogamatka Marbellaan oli vuonna 2016. Janina on koulutettu joogaopettaja, rentouden ja sallivuuden puolesta puhuva, FAF ravinto-ja hyvinvointivalmentaja.
Lisää Janinasta voit lukea täältä.

Tällä marraskuun viikolla on mukana joogaopettaja, energiahoitaja Jonna Koskela. Jonna on pohjakoulutukseltaan toimintaterapeutti ja hän on suorittanut myös psykologian perusopinnot. Jonnalla on vahva kokemus ja näkemys kehon, mielen ja sielun yhteydestä ja hänen laaja-alainen ymmäryksensä ihmisyydestä sen kaikkine puolineen avaa varmasti monia mielenkiintoisia keskusteluja.
Jonnan ohjaamana pääsemme tutkimaan mm. tarot-korttien maailmaa ja kurkistamaan tähtiin astrologian avulla.

Sydämellisesti tervetuloa!

Varaa paikkasi tästä!

Tervetuloa Marbellaan!

Jos et ole saanut vastausta yhteydenottopyyntöösi tai vahvistusta ilmoittautumiseesi 48h tunnin kuluessa varauksestasi, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion ja jos viestiä ei löydy sieltä, otathan yhteyttä, kiitos!
Voit tehdä varauksesi myös WhatsAppilla, soittamalla +34 673 804 871 tai lähettämällä sähköpostia: info(at)janinaslounge.com
Pyrin vastaamaan kaikkiin viesteihin 48h kuluessa!